Exclusiv – Meciul Constanța – Focșani, amânat din cauza Covid-19 ! / Discuții în Consiliul de Administrație al FRH despre renunțarea la sistemul cu turnee !

Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal s-a reunit online într-o ședință de urgență luni, la prânz. Convocarea a avut ca subiect principal situația de la echipa CSM Focșani, care a trimis acasă un jucător cu simptome de Covid-19 fără să anunțe. E drept că handbalistul în cauză nu a figurat pe Raportul de joc la partida de duminică, împotriva Sucevei, însă se pare că vrâncenii au ascuns și faptul că un membru al staff-ului a rămas la Focșani din cauză că a avut un test pozitiv ! În cele din urmă, s-a decis ca meciul HC Dobrogea Sud Constanța – CSM Focșani să fie amânat, vrâncenii să se testeze, iar dacă rezultatele sunt negative, meciul va fi reprogramat !

Observatorul Doru Manea a menționat că astfel de situații, la care se adaugă și cele ale Bacăului și Botoșaniului, nu ar fi avut loc dacă Liga Zimbrilor s-ar fi disputat în sistem normal, cu etape. Cristina Vărzaru a afirmat că s-ar fi făcut demersuri pentru disputarea de etape normale după acest turneu. În acest caz, adăugăm noi, se poate suspenda desfășurarea acestui turneu, meciurile echipelor care nu s-au putut prezenta pot fi reprogramate, iar campionatul să continue în sistem firesc, cu etape, așa cum e în toată Europa, că nu inventăm noi nici roata, nici apa caldă !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *