Declarații după Reșița – Călărași 21-31 / Marius Bahan: N-am cuvinte, rezultatul spune totul

Marius Bahan (foto, jucător CSM Reșița): Rezultatul spune tot, nici nu am cuvinte. Știam că acesta va fi cel mai accesibil meci pentru noi la acest turneu și trebuia să dăm totul să-l câștigăm. Din păcate, una facem la antrenamente și altceva jucăm, iar în seara asta nu ne-a ieșit nimic.

 

Bojan Butulija (antrenor CSM Reșița): Cu excepția primelor 5-7 minute, echipa din Călărași a fost superioară, iar noi nu am avut nicio șansă. Nu am respectat ce am vorbit la vestiar și asta s-a văzut pe teren, o spune și diferența de 10 goluri.

 

Gabriel Armanu (antrenor Dunărea Călărași): A fost un meci cu presiune mare pentru noi, fiindcă veneam după un turneu nefavorabil, unde am avut două rezultate la care nu ne așteptasem. Am pregătit bine meciul, știam echipa Reșiței, cu care am avut în returul campionatului trecut un meci foarte dificil la Călărași. Eu zic că astăzi apărarea a făcut diferența, îi felicit pe adversarii noștri, le urez succes și sper ca noi să facem meciuri din ce în ce mai bune.

 

Dragoș Soare (jucător Dunărea Călărași): După un prim turneu care a fost o provocare și ceva nou pentru noi, sper ca la acesta să intrăm în normal și să fie ca o descătușare, deoarece trecem printr-o perioadă grea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *