EXCLUSIV / CSM Bacău se prezintă sâmbătă și duminică la meciurile din Liga Zimbrilor!

După ce a pierdut 4 meciuri la ”masa verde”, clubul CSM Bacău a luat decizia de a se prezenta la ultimele două partide din cadrul turneului al doilea al Ligii Zimbrilor de la Sfântu Gheorghe. La testele efectuate joi, o parte din jucătorii băcăuani au avut rezultate negative, astfel că CSM Bacău a plecat vineri după-amiază spre locul de disputare a turneului. 16 jucători vor face deplasarea, din care 4 juniori, însă majoritatea nu au mai făcut niciun antrenament de 3 săptămâni ! Așadar, un demers riscant al băcăuanilor, care riscă accidentări pentru a fi prezenți la etapele a VIII-a și a IX-a. ”Vom merge din respect pentru competiție, pentru adversari și pentru suporteri, acestea fiind și motivele pentru care jucătorii au ales să se expună”, ne-a precizat un oficial al băcăuanilor.

Conform programului inițial al Ligii Zimbrilor, CSM Bacău va juca sâmbătă, de la ora 11, cu CSU Suceava și duminică, de la ora 19.15, cu Potaissa Turda.

6 comentarii la „EXCLUSIV / CSM Bacău se prezintă sâmbătă și duminică la meciurile din Liga Zimbrilor!

 • Pingback:COVID-19 dă peste cap Liga Zimbrilor! O echipă se întoarce în “bulă”. Cum arată clasamentul

 • 10/10/2020 la 14:20
  Permalink

  Un miracol, să ne spuneți cum s-au vindecat într-o săptămână și au ieșit din izolarea legală de 14 zile înainte de termen…

  Răspunde
  • 10/10/2020 la 15:21
   Permalink

   Nu s-au vindecat într-o săptămână, joi au ieșit din carantina de 2 săptămâni.

   Răspunde
   • 10/10/2020 la 15:37
    Permalink

    Ok, aveau obligația să prezinte două teste negative: cu 14 zile înainte de turneu, respectiv două zile înainte de turneu, când au ieșit pozitivi. Calendaristic, cele pozitive ar fi din 2 octombrie (turneul începând în 4), iar acum ar fi negative în 8 octombrie (joi). Cred că este interesant pentru toate echipele, ca studiu de caz, pentru a învăța să evite astfel de probleme în viitor. Ironia și polemica le las altora. Mulțumesc!

    Răspunde
    • 10/10/2020 la 15:48
     Permalink

     Nu mai e obligatoriu testul cu 14 zile înainte de turneu.

     Răspunde
 • 10/10/2020 la 20:19
  Permalink

  Fie. Totuși, ultimul meci jucat de CSM Bacău a fost în 17 septembrie, înainte de testele anunțate ca pozitive din 2 octombrie. Cum s-au vindecat, având în vedere informațiile oficiale MS și MTS? Cu ce s-au tratat? Dacă joi, 8 octombrie, au ieșit din cele 14 zile de izolare, ele s-au numărat începând cu 24 septembrie, 7 zile după ultimul joc… Repet, luare aminte pentru alții, sportivi, arbitri, observatori, presă, etc.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *