EXCLUSIV / Neven Hrupec: Le promit suporterilor Brăilei că ne vom lupta din primul minut pentru un rezultat bun

HC Dunărea Brăila dispută sâmbătă și duminică, pe teren propriu, o dublă manșă cu echipa norvegiană Tertnes Bergen, contând pentru turul 2 preliminar din prima ediție a Ligii Europene feminine. Handbal Mania a stat de vorbă cu antrenorul echipei brăilene despre starea de spirit din tabăra echipei române înainte de meciurile cu Bergen. ”Suntem nerăbădători să jucăm după o perioadă atât de lungă, am muncit din greu și suntem pregătiți  pentru aceste meciuri. Din păcate, nu știm cum se va reflecta pe teren, în jocul nostru, această lipsă de meciuri pe o perioadă atât de lungă, dar suntem foarte motivați în așteptarea startului european. Din nefericire, nu-i vom avea pe suporterii noștri alături de noi în sală, dar sper să-i facem fericiți în fața televizoarelor și le promit că vom lupta din primul minut pentru un rezultat bun”, ne-a declarat Neven Hrupec.

În ce privește echipa norvegiană, tehnicianul Brăilei ne-a spus: ”Ne-am documentat cu privire la echipa din Bergen, știm că e o echipă tânără, dar care are câteva jucătoare valoroase. Va trebui să avem grijă să ne valorificăm avantajul terenului propriu, să facem o apărare bună și să avem o repliere foarte rapidă. De asemenea, va fi important să începem tare din primul minut, pentru a ne atinge obiectivul, care este calificarea în turul următor”.

Partidele HC Dunărea Brăila – Tertnes Bergen vor avea loc sâmbătă, de la ora 15, și duminică, de la ora 13, și vor fi transmise de Digi Sport, Telekom Sport și Lookplus.

Foto: Ionuț Buharu (Facebook Hand-Ball)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *