CSM București pierde în Norvegia în Champions League

CSM București a suferit sâmbătă seara, la Kristiansand, prima înfrângere din actuala ediție a Champions League, 25-30, în fața unei echipe care a condus în permanență și nu a avut emoții pentru victorie în final de meci. Din păcate, s-a văzut din nou că echipa bucureșteană nu poate suplini absența Cristinei Neagu, chiar dacă unele greșeli tehnice comise mai ales în repriza a doua n-au avut nicio legătură cu prezența sau absența cuiva de pe teren. De asemenea, trebuie menționat că nici poarta n-a mers la un nivel optim pentru a spera la un rezultat bun. CSM-ul a ținut aproape în primele 30 de minute, după care Vipers s-a desprins la 18-13 în minutul 36 și 22-16 în minutul 43, profitând de numeroasele greșeli ofensive ale bucureștencelor. O înfrângere ce nu e un capăt de țară pentru CSM, care, în etapa viitoare, pe 18 octombrie, ar trebui să primească vizitia celor de la FTC-Rail Cargo Hungaria.

VIPERS KRISTIANSAND – CSM BUCUREȘTI 30-25 (14-12) Arbitri: Zigmars Sondors / Renars Licis (Letonia)

Vipers: Lunde, Pedersen – Arntzen 5, Yttereng 5, Sulland 4, Reistad 4, Mork 4, Knedlikova 3, Jonassen 2, Andersen 2, Andenaes 1, Tomac, Refsnes, Dahlum. Antrenor: Ole Gustav Gjekstad.

CSM: Dedu, Grubisic – Lazovic 7, Pintea 7, Martin 6, Perianu 2, Cvijic 1, Dembele 1, Omoregie 1, Smeets, Bazaliu, Klikovac, Moisă, Barbosa. Antrenor: Adrian Vasile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *