Liga Zimbrilor / CSM Făgăraș câștigă cu emoții în fața Reșiței

Mutată seara din cauza unei dureri de cap a reșițeanului Trifkovic, care ulterior a ieșit negativ la testul Covid, partida dintre CSM-urile din Reșița și Făgăraș a fost plină de suspans. Ardelenii i-au folosit în premieră pe sârbul Nikola Lazic și pe muntenegreanul Marko Lasica, însă reșițenii au fost cei care au jucat mai bine trei sferturi de meci. N-a fost de-ajuns pentru un rezultat bun, chiar dacă portarul Simulescu a făcut un meci excelent. Bănățenii au avut 21-16 în minutul 45 și 24-21 în minutul 49, după care în faza ofensivă a echipei lui Bojan Butulija s-a instalat haosul, asta incluzând și două aruncări de la 7 metri ratate. Experimentații jucători de la CSM Făgăraș au profitat și au întors rezultatul dar, la 28-27, când mai erau 10 secunde, Simulescu a apărat un 7 metri la Csog, însă reșițenii n-au reușit să declanșeze un ultim atac.

CSM REȘIȚA – CSM FĂGĂRAȘ 27-28 (13-13) Arbitri: Ionuț Cazan / Gesur Suliman

Reșița: Simulescu 1 gol, Szopka – Jevtic 8, Bahan 6, A. Milosevic 4, Ignat 4, Bărbuș 2, Vulpe 2, Mledenciu, Daia, Starchenko, Kirsch, Trifkovic, Bondoc. Antrenor: Bojan Butulija.

Făgăraș: Fîntînă, Țenghea – Csog 8, Lazic 5, Lasica 3, Turcu 3, Korbel 3, Constantinescu 2, Ștefan 2, Moisă 1, Dedea 1, Mocanu, Bologa, Mateoniu, Mînea. Antrenor: Raul Fotonea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *