Convocările la naționala de seniori, ținute la secret de FRH / Update: convocările au fost anunțate după apariția acestui material !

Se pare că unii funcționărași cu ifose din Federația Română de Handbal au senzația că gestionează informații secrete, a căror dezvăluire ar pune în mare pericol prestația naționalei masculine de seniori. Altfel nu se explică de ce antrenorii nu au voie să dea presei jucătorii convocați pentru cele două partide din preliminariile EURO 2022, deși convocările au fost trimise cluburilor, o parte dintre acestea anunțând deja care sunt jucătorii chemați la lotul mare. Dar ce să te mai mire la niște oameni care au pus bir pe meciurile din primele eșaloane și care sunt pe cale să pună pe chituci eșaloanele secunde și competițiile de juniori ? UPDATE: la mai puțin de o oră de la apariția acestui articol, au fost publicate convocările !

Iată care sunt cei 21 de jucători convocați la naționala de seniori, care se va reuni pe 29 octombrie la București și va juca pe 5 noiembrie cu Suedia, la Partille, și pe 8 noiembrie cu Muntenegru, la Baia Mare.

Portari: Mihai Popescu, Ionuț Iancu, Daniel Vasile.

Linia de 9 metri / apărători: Andrei Buzle, Calin Căbuț, Alexandru Csepreghi, Cristian Fenici, Marius Sadoveac, Viorel Fotache, Eduard Iordachi, Dan Racoțea, Tudor Botea, Demis Grigoraș.

Extreme: Gabriel Bujor, Roland Thalmaier, Nicușor Negru, Vencel Csog.

Pivoți: Albert Cristescu, Gabriel Dumitriu, Andrasz Szasz, Călin Dedu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *