Vor încălca legea autoritățile locale din Sfântu Gheorghe pentru FRH ?

Etapa a X-a a Ligii Zimbrilor ar urma să se dispute vineri, 23 octombrie, în sălile ”Sepsi Arena”și ”Kati Szabo” din Sfântu Gheorghe. Problema e că în muncipiul Sfântu Gheorghe numărul de cazuri de coronavirus a depășit pragul de 3 la mia de locuitori, iar Consiliul Județean pentru Situații de Urgență Covasna a decis că, timp de 14 zile începând cu 20 octombrie, în reședința de județ sunt interzise activitățile în sălile de sport ! Cu toate acestea, Federația Română de Handbal a anunțat cluburile că programarea inițială nu se modifică. Mai mult, tot la Sfântu Gheorghe și tot în perioada în care este instituită interdicția menționată, ar trebui să aibă loc 4 etape din Liga Florilor (29 octombrie – 3 noiembrie).

Pe de altă parte, ministrul Stroe a anunțat că a avut luni o întâlnire cu reprezentanții mai multor federații, printre care și FRH, însă se pare că demnitarul nu renunță în ruptul capului la obsesia sa cu turneele. ”Este esențial să respectăm cu strictețe măsurile care reglementează ceea ce înseamnă acum practicarea sportului”, menționează Stroe pe contul său de Facebook, dar fără a face vreo referire la solicitările care i s-au adresat pentru disputarea competițiilor în sistem normal.

Un comentariu la „Vor încălca legea autoritățile locale din Sfântu Gheorghe pentru FRH ?

  • 21/10/2020 la 08:34
    Permalink

    Dacă Dinamo a jucat în București, se va juca și la Sf. Gheorghe, unde toți participanții vor fi acceptați doar cu teste negative.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *