Liga Zimbrilor / Steaua câștigă la limită ultimul meci al etapei a zecea

Ultimul joc al etapei a zecea din Liga Zimbrilor a fost echilibrat și disputat, Steaua obținând o victorie la limită, care îi consolidează poziția de play-off. Dunărea, la care a debutat ucraineanul Oleksii Gancev, a ratat ocazia de a veni la un singur punct de locul 8, plătind tribut greșelilor comise pe faza de atac în ultimul sfert de oră, după ce revenise de la 13-16, egalând la 17 în minutul 47. Omul decisiv al partidei a fost portarul stelist Tudor Stănescu, care a arătat că ar fi meritat să intre în vederile selecționerului pentru meciurile din preliminariile Euro 2022, care vor avea loc la începutul lunii viitoare. Etapa a XI-a a primului eșalon masculin este programată miercuri, 11 noiembrie, probabil tot sub forma unui turneu la Sfântu Gheorghe. Rămâne de văzut câte partide se vor disputa, etapa a zecea marcând două jocuri tranșate la masa verde din motive medicale – Minaur – Timișoara 10-0 și Constanța – Făgăraș 10-0.

DUNĂREA CĂLĂRAȘI – STEAUA BUCUREȘTI 23-24 (11-10) Arbitri: Alexandru Constantin / Laszlo Gal

Călărași: Padasinau – Broască 5, G. Bujor 4, Hanțaru 3, Gancev 3, Soare 3, Drăgan 2, Dumitriu 2, Dospinescu 1, M. Bujor, Costea, Păunescu, Karympov. Antrenor: Gabriel Armanu.

Steaua: Stănescu, Bucătaru – Grbovic 5, Milosevic 3, Pop 3, Georgescu 3, Aslanian 3, Constantina 3, Olaru 2, Johannson 1, Roșu 1, Burlacu, Vartic, Khairy. Antrenor: Marius Stavrositu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *