Declarații după U Cluj – Dacia Mioveni 25-32 / Alexandru Curescu: ”Noi nu am fost pe teren în prima repriză”

Marea surpriză a etapei a doua din Liga Florilor a fost produsă de nou-promovata Dacia Mioveni, care învins-o fără drept de apel pe U Cluj. O victorie istorică, fiind prima în Liga Națională pentru echipa argeșeană, pregătită de omul care, în trecut, a performat la gruparea ardeleană. Iată câteva declarații după acest joc.

În prima repriză, noi nu am fost pe teren din păcate, în timp ce adversarul a fost peste tot, acolo unde trebuia. Noi am fost în teren doar fizic, nu și mental. Nu avem ce scuze să căutăm, chiar dacă am avut problemele noastre în pregătire, fără meciuri în picioare, iar asta se vede foarte mult. E bine că a început campionatul, chiar dacă pentru noi e e foarte greu, în condițiile în care echipa e nouă la 60% din poziții. Alexandru Curescu (antrenor U Cluj)

 

A fost o surpriză, dar cred că anul ăsta va fi plin de surprize. Noi am avut o perioadă foarte lungă de pauză și s-a cunoscut. E adevărat că sunt aceleași condiții pentru toată lumea, însă noi trebuie să ne intrăm cât mai repede în formă, fiindcă meciurile sunt unul după altul și va trebui să dăm totul. Cred că în prima repriză nu ne-a mers apărarea, iar în repriza a doua ne-am mai revenit după ce am marcat câteva goluri ușoare. Diana Lazăr (U Cluj)

 

În primul rând, le felicit pe jucătoare pentru victoria pe care și-au dorit-o din tot sufletul, jucând la aceeași intensitate din minutul 1 până în minutul 60. E drept că am pierdut repriza a doua la un gol, dar asta e problema mea cu ele. Eu am o vorbă – noi suntem o echipă mică, dar cu un suflet mare și văd că fetele încep ușor-ușor să-mi facă pe plac. Mă așteptam la un meci greu, am intrat să-l câștigăm, dar  nici în vis nu mi-am imaginat ce a fost pe teren, mai ales că am jucat împotriva fostei mele echipe, cu care am făcut istorie. Trebuie neapărat să jucăm în continuare și pentru echipa națională și pentru noi și pentru toată lumea. Handbalul este un joc iubit de români și așa trebuie să rămână mai departe, numai așa vom putea face performanță. Gheorghe Covaciu (antrenor Dacia Mioveni)

 

A fost greu, dar ne-am dorit foarte mult această victorie, având în vedere că Dacia Mioveni este debutantă în Liga Națională și vreau să felicit întreaga echipă. Ambiția și atitudinea au bătut tot. Este un început bun, care ne dă un elan și mai bun. Paula Toma (Dacia Mioveni)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *