Declarații după Rapid – Bistrița 25-27 / Eliza Buceschi: ”Ne-am bătut singure”

Cred că, în a doua repriză, apărarea nu a mai funcționat la fel, au crezut probabil că este suficient să mute doar în zonă, au venit acele pase către pivot și practic jocul nostru în apărare a scăzut foarte mult. Atenția a fost mult sub nivelul celei din prima repriză și atunci clar că adversarul, totuși ele joacă de ceva vreme împreună, a mers pe același lucru și am pierdut. Adversarul vine peste tine, ușor, ușor, simți că ți se pune plumb în glezne, începe să-ți fie frică, dar lucrurile astea se întâmplă atunci când nu ești suficient de concentrat și ai impresia că este un joc lejer. Nu, jocul are 60 minute, întotdeauna tragi linie după ce fluieră arbitrul finalul jocului. Noi cred că am tras-o prea repede. Carmen Amariei (antrenor Rapid București)

 

Din păcate, nu e suficient să jucăm 30 minute, ne-am bătut singure din nou. Nu știu exact ce se întâmplă, trebuie să ne uităm la meci și să analizăm. Problema este clar la noi, nu la adversar. Ghinionul și norocul fac parte din joc, astăzi a fost de partea lor în momentele cheie ale meciului și poate că și asta a făcut diferența, însă nu putem să vorbim despre ghinion după 60 de minute. Ghinion poate să fie la o fază, însă noi am pierdut meciul în 60 de minute. Eliza Buceschi (Rapid București)

 

O victorie foarte importantă, în contextul general al turneului. O a doua repriză foarte bună în care am reușit să echilibrăm apărarea iar în atac am avut luciditate. Sper să ne recuperăm foarte repede pentru că ne așteaptă un meci dificil în compania CSM Slatina, o echipă bine organizată care joacă de multă vreme în aceeași formulă. Le  mulțumim din suflet suporterilor nostri, chiar dacă de la distanță, știm că sunt foarte mulți alături de noi. Horațiu Pașca (antrenor Gloria Bistrița-Năsăud)
Credit foto: Alex Nicodim
Sursa: Facebook Handbal Rapid București și CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *