Steaua e din nou în conflict cu un antrenor

Clubul Sportiv al Armatei Steaua pare să se specializeze în conflicte cu foștii săi antrenori. După ce a pierdut în trecut  litigiile cu Radu Voina și Viorel Mazilu, în urma celui de-al doilea alegându-se, în acest an, cu interdicția de a face transferuri, gruparea militară are acum ceva de împărțit cu fostul căpitan al echipei naționale, Sandu Iacob. Site-ul Federației Române de Handbal a publicat recent o decizie a Comisiei de apel, privind acordarea unui termen la apelul formulat de Steaua împotriva unei hotărâri a Comisiei de memorii.

Conform surselor Handbal Mania, Sandu Iacob ar fi solicitat încheierea amiabilă a contractului cu Steaua, însă clubul militar a interpretat solicitarea drept reziliere unilaterală și a decis să încheie raporturile contractuale cu acesta. Mai mult decât atât, se pare că steliștii au niște pretenții financiare enorme de la fostul ei antrenor, însă Comisia de memorii a FRH i-a dat câștig de cauză lui Sandu Iacob, decizie atacată de militari.

De urmărit ce se va întâmpla în această speță, însă, așa cum aminteam în debutul materialului, Steaua pare să aibă un hobby ce constă în alimentarea unor conflicte cu foștii săi antrenori. Iar tradiția spune că pierde. Am solicitat un punct de vedere clubului militar pe căile birocratice specifice, și îl vom publica imediat ce îl vom primi, dacă îl vom primi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *