Buzăul câștigă, Ovidiu Mihăilă e supărat: ”e o victorie urâtă, sunt dezamăgit !”

SCM Gloria Buzău a câștigat al doilea meci al etapei a șasea din Liga Florilor, în fața nou-promovatei Dacia Mioveni, care a fost lipsită de aportul mai multor jucătoare și nu l-a avut pe bancă pe antrenorul principal, Gheorghe Covaciu. De altfel, prima repriză a fost extrem de echilibrată, pe fondul unei evoluții slabe a buzoiencelor, dar și al numeroaselor intervenții ale portăriței Daciei, Tamara Popovic. Soarta jocului s-a decis în primul sfert de oră al mitanului secund, în care echipa din Mioveni a înscris o singură dată și a primit 12 goluri ! SCM Gloria Buzău a obținut a cincea victorie a sezonului, iar duminică va juca în Liga Europeană în Franța, la Nantes.

La finalul partidei, antrenorul Gloriei Buzău, Ovidiu Mihăilă, a declarat: ”A fost o victorie urâtă, nu-mi plac astfel de victorii, pentru că aștept foarte multe de la această echipă. Cu astfel de jocuri riști să pui în pericol un rezultat, atât timp cât nu ești focusat 100%. Cum spuneam, e o victorie urâtă dar e o victorie, adică 3 puncte în clasament, dar care trebuie să ne tragă un semnal de alarmă, pentru că ne așteaptă o dublă cu Nantes în Liga Europeană care este practic rodul unei munci de un an de zile. Sunt dezamăgit, eu nu accept astfel de victorii, pentru că nu mi se pare normal să avem o astfel de atitudine și de joc în momentul acesta. Puteam să ne concentrăm mai mult la finalizare, să fim mai dinamici pe faza a doua, apoi să nu uităm că nu am avut niciun contraatac în această partidă, asta înseamnă că nici apărarea nu și-a făcut treaba și din păcate am suferit.”

”A fost un meci foarte disputat, vreau să le felicit pe fetele mele, care au dat dovadă de caracter și s-au mobilizat, chiar dacă am avut o cădere la începutul reprizei a doua și ne-au lipsit 5 jucătoare din primele 7 plus antrenorul principal. Am întâlnit o echipă foarte puternică, care evoluează în cupele europene, noi avem un alt obiectiv, să dea Dumnezeu să fim toți sănătoși și să ducem mai departe acest campionat”, a spus Daniel Gheorghe, antrenorul Daciei Mioveni.

DACIA MIOVENI – SCM GLORIA BUZĂU 18-24 (9-10) Arbitri: Theodor Șerbu / Andrei Vasilescu

Mioveni: Popovic, Dumitrache – Lipară 4, Șerban 3, Cîrjan 3, Tomescu 2, Constantinescu 2, Georgescu 2, Toader 1, Boian 1, Andrei, Pîrvulescu. Antrenor: Daniel Gheorghe.

Buzău: Iordache, Polocoșer – Ujkic 5, Rotaru 4, Moldovan 3, Iuganu 2, Livrinikj 2, B. Klikovac 2, Shteriova 2, Subțirică-Iovănescu 1, Moraru 1, Petrovic 1, Janjusevic 1, Munteanu, Gavrilă, Condurache. Antrenor: Ovidiu Mihăilă.

Foto: Alex Nicodim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *