Minaur s-a impus în duelul ”european” cu Brăila

Ultimul meci al zilei din Liga Florilor a adus față în față două echipe care reprezintă în acest sezon România în Liga Europeană, Minaur Baia Mare și Dunărea Brăila. Cu antrenorul Costică Buceschi revenit pe banca tehnică, echipa maramureșeană s-a impus clar, 26-19, după un joc care le-a avut printre protagoniste pe două din jucătoarele aflate în lotul lărgit al României pentru europene, Cristina Laslo și Andreea Popa. Alături de ele, portărița suedeză Filippa Idehn a avut o contribuție importantă la victoria celor de la Minaur.

Dunărea a început mai bine, a condus în primele 5 minute, după care Minaur a preluat conducerea definitiv în minutul 11. Brăilencele au greșit foarte mult în atac, au ratat toate cele trei aruncări de la 7 metri de care au beneficiat, iar până la final au mai reușit doar să se apropie de două ori la 2 goluri, 11-13 în minutul 36 și 14-16 în minutul 46. Cu această victorie, Minaur Baia Mare rămâne neînvinsă după 6 runde, ocupând locul 2, după CSM București, în timp ce Dunărea Brăila rămâne cu 12 puncte și se pregătește pentru ”dubla” cu Viborg de pe 21 și 22 noiembrie.

DUNĂREA BRĂILA – MINAUR BAIA MARE 19-26 (8-12) Arbitri: Diana Ciulei / Anamaria Stoia

Brăila: Șerban, Nenezic – Czeczi 4, Preda 4, Udriștoiu 3, Sazdovska 3, Dache 2, Tamires 1, Tiron 1, Zamfirescu 1, Bucur, Safta, Milic, Premovic, Dmitrovic. Antrenor: Neven Hrupec.

Baia Mare: Idehn, Enache – Popa 7, Laslo 6, Lavko 6, Blohm 3, Tănasie 2, Fujita 2, Cioca, Araujo, Kerekes, Polocoșer, Tecar. Antrenor: Costică Buceschi.

Foto: Facebook CS Minaur Baia Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *