Fără Neagu, fără victorie / CSM București remizează acasă cu Krim

După ce a câștigat sâmbăta trecută la Ljubljana, CSM București n-a izbutit să câștige pe teren propriu în fața campioanei Sloveniei. E drept că nici n-a pierdut, dar se poate spune că echipa bucureșteană a pierdut un punct. Deși înscrisă în raportul de joc, Cristina Neagu n-a fost folosită deloc, se pare că din cauza unei accidentări, și e al doilea meci în care ea nu joacă, iar echipa nu câștigă. Mai mult, CSM-ul a pierdut-o pe Alexandrina Barbosa chiar în debutul partidei, din cauza unei accidentări care pare destul de serioasă. În aceste condiții, echipa bucureșteană a suferit destul de mult, a comis multe greșeli pe faza de atac și a fost vulnerabilă în zona centrală a apărării.

După ce a intrat cu un gol avans la pauză, CSM-ul s-a văzut condusă în ultimul sfert de oră al partidei, Krim având chiar două goluri avans în minutul 57, 22-20. Bucureștencele au reușit să egaleze, ambele echipe au avut în ultimul minut atacul care le-ar fi putut aduce victoria, însă niciuna din ele n-a reușit să înscrie. CSM București rămâne în fruntea grupei, cu 11 puncte după 7 meciuri, iar joi, 19 noiembrie, va juca din nou acasă, în restanța cu Rostov-Don.

CSM BUCUREȘTI – RK KRIM MERCATOR 22-22 (12-11) Arbitri: Jelena Mitrovic / Andjelina Kazanegra (Muntenegru)

CSMB: Dedu, Grubisic – Lazovic 8, Martin 7, Perianu 2, Cvijic 2, Barbosa 1, Moisă, Omoregie 1, Smeets, Pintea, Dembele, Bazaliu. Antrenor: Adrian Vasile.

Krim: Risovic, Vojnovic – Pletikosic 6, Sercien Ugolin 6, Da Silva 4, Ljepoja 3, Van Kreij 2, Klemencic 1, Gomilar, Svetik, Juric, Abina, Konatar, Vucko. Antrenor: Uros Bregar.

Foto: facebook CSM București

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *