CSM București, învinsă fără drept de apel acasă de Rostov / Ce a spus Cristina Neagu după meci

Per Johansson a câștigat joi seara duelul antrenorilor naționalei Muntenegrului, în restanța din grupa A din Champions League, pe terenul CSM-ului din București, 27-22, în aceeași atmosferă-horror creată de crainicul-fetiș al grupării bucureștene. Cristina Neagu a revenit pe teren și a fost cea mai bună jucătoare a echipei române, însă n-a fost de-ajuns pentru un rezultat favorabil, în contextul unei evoluții slabe a coechipierelor sale. Echipa bucureșteană a făcut o primă repriză foarte slabă, după ce mai nimic n-a mers în jocul grupării pregătite de Adrian Vasile. Greșeli neforțate cu nemiluita în atac și o defensivă foarte permisivă, Gabriela Perianu reușind ”performanța” de a fi descalificată în minutul 24, după ce a primit trei eliminări. În aceste condiții, echipa rusă s-a desprins până la 16-8 în minutul 27, intrând apoi cu 6 goluri avans la pauză, 16-10.

CSM-ul a început mitanul secund cu două goluri consecutive, însă Rostov-Din s-a desprins din nou la 8 goluri, 20-12 în minutul 38. Până la final, echipa bucureșteană a mai reușit doar să reducă din diferență, pe fondul unei evoluții bune a Denisei Dedu, însă n-a putut evita o înfrângere în urma căreia Rostov-Don o depășește în clasamentul grupei A. Acesta a fost ultimul meci disputat de echipele românești în acest an în Champions League, deoarece cele două echipe germane pe care Vâlcea și CSM-ul ar fi trebuit să le întâlnească în weekend, Borussia Dortmund și Bietigheim, se află în carantină. ”Apărarea noastră n-a mers absolut deloc. În atac apar oricum greșeli, iar până acum am câștigat datorită apărării, însă astăzi aceasta n-a mers. Sunt mai multe lucruri care s-au adunat, azi abia am primit salariul pe luna iulie, nu că asta e o scuză, însă sunt probleme care se acumulează. Cred totuși că o echipă care-și dorește să câștige Champions League trebuie să-și respecte jucătoarele și să le plătească la timp” , a spus Cristina Neagu la final.

CSM BUCUREȘTI – ROSTOV-DON 22-27 (10-16) Arbitri: Michalis Tzaferopoulos / Andreas Bethmann (Grecia)

CSM: Grubisic, Dedu – Neagu 11, Martin 3, Smeets 3, Cvijic 3, Omoregie 1, Lazovic 1, Perianu, Dembele, Pintea, Moisă, Bazaliu, Klikovac. Antrenor: Adrian Vasile.

Rostov: Gabisova, Kalinina – Vyakhireva 5, Managarova 4, Zaadi 4, Borschenko 4, Kozhokar 3, Krpez-Slezak 2, Lagerquist 1, Bobrovnikova 1, Makeeva 1, Tazhenova 1, Kuznetsova 1, Smirnova, Sobkalo. Antrenor: Per Johansson.

Foto: Facebook CSM București

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *