A doua schimbare de antrenor în Liga Florilor

U Cluj este a doua echipă din primul eșalon feminin care decide să-și schimbe antrenorul în debutul sezonului. Sosit în această vară la gruparea ardeleană, după ce antrenase doar în Olanda, Alexandru Curescu părăsește echipa după ce nu a reușit nicio victorie pe teren în startul sezonului. În primele 6 etape din Liga Florilor, U Cluj a câștigat la ”masa verde” partida cu Crișul Chișineu-Criș și a pierdut celelalte cinci jocuri.

”Astăzi, conducerea echipei noastre a ajuns la un acord de reziliere pe cale amiabilă cu antrenorul principal al echipei noastre, Alex Curescu. Pe această cale, dorim să-i mulțumim pentru munca depusă la acest club și să-i urăm mult succes în carieră. Un nou antrenor va fi anunțat în perioada următoare”, se menționează într-o postare de pe pagina de Facebook a clubului.
Foto: Alex Nicodim

Un comentariu la „A doua schimbare de antrenor în Liga Florilor

  • 24/11/2020 la 20:04
    Permalink

    După o participare meteorică în cupele europene, sub efectul salariilor neplătite, o echipă universitară a unui oraș bogat zace în (sub) mediocritate, de ani de zile, atât la feminin, cât și la masculin…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.