A doua schimbare de antrenor în Liga Florilor

U Cluj este a doua echipă din primul eșalon feminin care decide să-și schimbe antrenorul în debutul sezonului. Sosit în această vară la gruparea ardeleană, după ce antrenase doar în Olanda, Alexandru Curescu părăsește echipa după ce nu a reușit nicio victorie pe teren în startul sezonului. În primele 6 etape din Liga Florilor, U Cluj a câștigat la ”masa verde” partida cu Crișul Chișineu-Criș și a pierdut celelalte cinci jocuri.

”Astăzi, conducerea echipei noastre a ajuns la un acord de reziliere pe cale amiabilă cu antrenorul principal al echipei noastre, Alex Curescu. Pe această cale, dorim să-i mulțumim pentru munca depusă la acest club și să-i urăm mult succes în carieră. Un nou antrenor va fi anunțat în perioada următoare”, se menționează într-o postare de pe pagina de Facebook a clubului.
Foto: Alex Nicodim

Un comentariu la „A doua schimbare de antrenor în Liga Florilor

  • 24/11/2020 la 20:04
    Permalink

    După o participare meteorică în cupele europene, sub efectul salariilor neplătite, o echipă universitară a unui oraș bogat zace în (sub) mediocritate, de ani de zile, atât la feminin, cât și la masculin…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *