Victorii categorice pentru CSM Focșani și CSM București, căpitanul naționalei de cadeți a debutat în Liga Zimbrilor !

CSM Focșani a obținut o victorie surprinzător de lejeră în fața Politehnicii Timișoara, bănățenii neconfirmându-și statutul de favoriți dinaintea jocului. Partida a fost echilibrată doar în primele 10 minute, vrâncenii înscriind de 6 ori consecutiv la scorul de 5-5, după care au intrat cu 7 goluri avans la pauză. După ce a condus și la 10 goluri, echipa din Focșani a obținut fără probleme a patra victorie a sezonului.

”Sunt mândru de jucătorii noștri, toți cei care au intrat azi pe teren au adus un plus. Sunt foarte fericit pentru că am obținut această victorie, după o foarte lungă perioadă de pauză și mă bucur că toți jucătorii noștri au demonstrat că sunt performanți”, a spus antrenorul focșănean Dalibor Cutura.

”Din păcate, am pierdut două puncte pe care mizam și după care s-ar putea să plângem mai târziu. În prima repriză nu ne-a ieșit mai nimic din ce ne propusesem, a doua repriză n-a fost una rea, însă asta nu ne-a ajutat. Trebuie să analizăm și să tragem repede concluziile, fiindcă ne așteaptă un joc dificil cu Steaua”, a declarat Vlad Caba.

CSM București a câștigat clar disputa cu CSU Suceava, la capătul unui joc în care a condus din primul până în ultimul minut. A fost un meci cu o semnificație specială pentru unul dintre tinerii jucători ai Sucevei. Căpitanul naționalei de cadeți, Daniel Stanciuc (foto), a debutat la 16 ani în Liga Națională cu 3 goluri și o evoluție fără complexe și, cunoscându-i evoluția de la nivelul juniorilor, unde este pregătit de profesorul Vasile Boca, avem convingerea că acesta e începutul unui drum de succes pentru un tânăr handbalist foarte talentat și dedicat.

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA – CSM FOCȘANI 24-32 (12-19) Arbitri: Ioan Barbu / Gabriel Badiu

Timișoara: Tcaciuc, Pal – Caba 5, Barros 4, Năstăsie 4, Baican 3, Sadoveac 2, Slavuljica 2, C. Dedu 2, Neamțu 1, Fenici 1, Șomlea, Cîmpan. Antrenor: Vlad Caba.

Focșani: Marocico, Cloșcă, Rusu – Makrishin 8, Miroiu 7, Marjanovic 7, Hrimiuc 4, Marijanac 3, Rață 1, Eros 1, Ragea 1, Popovici, Cozorici, Mănescu. Antrenor: Dalibor Cutura.

CSU SUCEAVA – CSM BUCUREȘTI 27-35 (13-17)  Arbitri: Alin Gherman / Adrian Moldovan

Suceava: Grigoraș, Duman – Loic 6, Petrov 4, Stanciuc 3, Fodorean 3, Furak 3, Popia 3, Nalbantoglu 2, Oancea 1,  Dascălu 1, Manjic 1, Kobzii, Sadovyi, Tofănel, Câmpan. Antrenor: Adrian Chiruț.

CSMB: Krupa, Varo, Pașca – Nantes Campos 10, Tărîță 7, Teixeira 6, Onyejekwe 4, Rotaru 4, Fotache 2, Militaru 1, Becheru 1, Mazilescu, Jerebie, Nica, Davidovic. Antrenor: Eliodor Voica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *