Liga Zimbrilor / Bacăul leagă două victorii sub comanda lui Sandu Iacob

CSM Bacău a reușit joi a treia victorie în Liga Zimbrilor, în duelul moldovenesc cu Magnum Botoșani. Ambele echipe veneau după rezultate favorabile în runda precedentă: Botoșaniul obținuse primul punct în campionat în partida cu Buzăul, în timp ce Bacăul învinsese Focșaniul. Echipa lui Florin Ciubotariu a ținut aproape mare parte din meci, însă Bacăul are jucători cu experiență și valoare superioare celor de la Magnum Botoșani, aspect care a făcut diferența în ultimele 10 minute ale jocului. E foarte adevărat și faptul că băcăuanii au contestat în repetate rânduri anumite decizii ale brigăzii de arbitri. Căpitanul botoșănenilor, Claudiu Lazurcă, a ieșit din nou la rampă, însă a fost prea puțin pentru un rezultat bun, pe care Botoșaniul îl va căuta în următoarele două etape, cu Focșani și Reșița, pentru a scăpa de lanterna roșie pe care tocmai a preluat-o de la bănățeni. Bacăul își continuă cursa către locurile de play-off, după numeroasele puncte pierdute din cauza pandemiei de Covid-19.

CSM BACĂU – MAGNUM BOTOȘANI 29-25 (14-13) Arbitri: Daniel Basso / Florin Tofan

Bacău: Saldatsenka 1 gol, Tamaș, Cozma – Crnoglavac 9, Serhel 5, Sretenovic 4, Păunică 4, Coric 3, Huta 1, Iordachi 1, Stănică 1, Capotă, Rotaru, Bălăceanu. Antrenor: Sandu Iacob.

Botoșani: Bobeică, Nicolaevici, Mihăescu – Lazurcă 13, Adomnicăi 4, R. Farcaș 3, Lakovic 1, Trif 1, Szasz 1, Lazoreac 1, Dumitrescu 1, Săulescu, Șoldănescu, Mihăilescu. Antrenor: Florin Ciubotariu.

Foto: ALEX NICODIM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *