Reșița reușește prima victorie în campionat

Primul joc disputat joi în cadrul etapei a XIII-a a Ligii Zimbrilor a furnizat o surpriză, CSM Reșița reușind prima victorie a sezonului, în partida cu HC Buzău. Rezultatul nu era chiar 100% imprevizibil, având în vedere că buzoienii remizaseră în runda precedentă cu o altă echipă din coada clasamentului, Magnum Botoșani.

În orice caz, bănățenii au alergat 13 etape după prima victorie, reușită după o evoluție foarte bună și determinată. Având în Kbilashvili și Dospinescu motoarele echipei, Reșița a trecut peste pierderea lui Bahan din debutul jocului, acesta fiind descalificat după o intervenție tare la Vuk Milosevic, și a intrat cu avans minim la pauză după contraatacul valorificat de Florin Dospinescu.

Buzoienii au revenit în prima parte a mitanului secund, au condus cu 20-18 în minutul 40, însă adversarii nu au cedat, așa cum se întâmplase în câteva partide anterioare, pierdute pe final. Liviu Mironescu a fost și el descalificat, în minutul 50, după ce aruncat de la 7 metri în capul lui Simulescu, apoi Reșița a înscris 4 goluri consecutive între minutele 49 și 53, asigurându-și un avans de 3 goluri care a fost suficient pentru prima victorie a sezonului.

HC BUZĂU – CSM REȘIȚA 27-30 (12-13) Arbitri: Marian Drăghici / Ionuț Drăguț

Buzău: Babasafari, Manole, Mihai – Nosrati 8, V. Milosevic 6, Mironescu 5, Bejinariu 4, Pelidija 3, Broască 1, Esteki, Scarlat, Roșca, Vujadinovic. Antrenor: Pero Milosevic.

Reșița: Szopka, Simulescu – Kbilashvili 8, Dospinescu 5, Orjonikidze 4, A. Milosevic 3, Vulpe 2, Starchenko 2, Trifkovic 2, Jevtic 2, Mledenciu 1, Belchite 1, Bahan, Bărbuș, Bote. Antrenor: Bojan Butulija.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *