Liga Florilor / Bistrița câștigă clar în fața Brăilei

Cel de-al doilea joc al zilei de miercuri, din etapa a șaptea a Ligii Florilor, a fost unul frumos, disputat într-o viteză net superioară celui anterior și încheiat cu o victorie clară (32-25) și meritată a Gloriei Bistrița. Formația brăileană a condus doar în primele 7 minute, după care bistrițencele s-au instalat definitiv la cârma jocului, cu o poartă mai bună și o eficiență superioară a atacurilor. După 16-13 la pauză, echipa lui Horațiu Pașca s-a desprins decisiv în primul sfert de oră al mitanului secund, 25-17 în minutul 45, impunându-se fără emoții.

”Mă bucur din suflet pentru această victorie, eu trăiesc un moment emoționant, fiul meu împlinește 1 an în această săptămână, îi dedic victoria lui, dar și soției mele și suporterilor noștri. Le felicit pe fetele noastre, mi-am dorit foarte mult să începem bine acest an, după ce 2020 a fost un an complicat pentru noi. Acum suntem bine și îmi doresc să fim sănătoși pentru a continua munca pe care am început-o.” Horațiu Pașca (antrenor Gloria Bistrița)

”În primul rând, vreau să felicit echipa din Bistrița, care a câștigat clar acest meci. Noi am plătit prețul meciului din weekend cu Fleury, care a avut un mare consum fizic și mental. N-am avut o apărare bună, nici poarta n-a mers, iar în atac ne-a lipsit viteza. Pentru noi urmează o perioadă dificilă, cu multe meciuri în campionat și în Liga Europeană, cu un timp scurt de refacere între jocuri, dar ne dorim să obținem rezultate cât mai bune și în Europa, dar și în campionat.” Neven Hrupec (antrenor Dunărea Brăila)

GLORIA BISTRIȚA-NĂSĂUD – HC DUNĂREA BRĂILA 32-25 (16-13) Arbitri: Ionuț Ifrim / Alexandru Ilisei

Bistrița: Măzăreanu, Zoqbi de Paula – Ilyina 7, Rodriguez 5, Moroianu 4, Dincă 4, Rațiu 4, Costa 3, Szabo 2, Pristăvița 1, Ardean Elisei 1, Vasileuskaya 1, Băcăoanu, Tetean, Țanc, Zegrean. Antrenor: Horațiu Pașca.

Brăila: Șerban, Nenezic – Dmitrovic 8, Udriștoiu 4, Czeczi 4, Tamires 3, Kanaval 2, Sazdovska 2, Pisică 1, Zamfirescu 1, Bucur, Safta, Milic, Dache, Epureanu, Bălăceanu. Antrenor: Neven Hrupec.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *