CSM București n-a mișcat în fața ”viperelor” din Kristiansand

CSM București a pierdut sâmbătă fără drept apel, scor 22-29, partida disputată pe teren propriu în compania echipei norvegiene Vipers Kristiansand. Gruparea bucureșteană a suferit astfel a patra înfrângere în grupa A a Champions League după o evoluție slabă, oaspetele dominând categoric partida.

CSM-ul a început prost pe faza ofensivă, iar Vipers s-a desprins la 5-1 în minutul 6, iar Adrian Vasile s-a văzut obligat să ceară time-out. Au urmat 3 goluri consecutive ale bucureștencelor și două ocazii de egalare irosite de Crina Pintea, după care atacul gazdelor a intrat din nou în vrie și doar intervențiile Jelenei Grubisic au făcut ca Vipers să intre cu doar 5 goluri avans la pauză. 30 de minute de coșmar pentru echipa bucureșteană, cu doar 9 goluri marcate (6 de către Cristina Neagu) și un procentaj de reușită a atacurilor de doar 50%.

Pauza n-a fost un sfetnic bun pentru handbalistele CSM-ului, Omoregie a fost total lipsită de inspirație la coordonare, iar bucureștencele au înscris doar o dată în primele 11 minute ale mitanului secund. Vipers s-a dus la 19-10 în minutul 42, Adrian Vasile a cerut time-out la 13-21 în minutul 47, însă mai nimic nu s-a schimbat în jocul echipei gazdă, care a pierdut fără drept de apel. Sâmbăta viitoare, CSM București va evolua în deplasare, la Rostov pe Don.

CSM BUCUREȘTI – VIPERS KRISTIANSAND 22-29 (9-14) Arbitri: Aleksandar Pandzic / Ivan Mosorinski (Serbia)

CSM: Grubisic, Dedu – Neagu 10, Pintea 4, Lazovic 3, Martin 3, Moisă 2, Klikovac, Omoregie, Smeets, Perianu, Dembele, Jipa. Antrenor: Adrian Vasile.

Vipers: Lunde, Eriksson – Mork 5, Knedlikova 5, Reistad 4, Yttereng 3, Andersen 3, Arntzen 2, Larsen 2, Andenaes 2, Waade 1, Sulland 1, Tomac 1, Jonassen, Dahl. Antrenor: Ole Gustav Gjekstad.

Foto: Emilia Nicolae

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *