Vâlcea a legat două victorii în Delo Champions League

SCM Râmnicu Vâlcea a reușit miercuri seara a doua victorie consecutivă în grupa B a Ligii Campioanelor, impunându-se în restanța disputată pe teren propriu cu campioana Muntenegrului, Buducnost Podgorica, scor 25-23. O victorie foarte importantă pentru echipa vâlceană, în condițiile în care oaspetele veneau după o surprinzătoare remiză pe terenul lui Brest.

Ambele echipe au avut absențe importante la acest joc, dar Vâlcea a fost echipa care a condus încă din primul minut, s-a desprins apoi la 4 goluri, diferență care s-a menținut până la pauză. Gazdele au fost mai precise pe faza ofensivă, iar acest lucru a făcut în cele din urmă diferența, chiar dacă Buducnost s-a apropiat de trei ori amenințător, la un singur gol, între minutele 46 și 50. Asma Elghaoui a marcat pentru 22-18 în minutul 54, diferența de 4 goluri dovedindu-se suficientă pentru a doua victorie a echipei lui Florentin Pera în Champions League. Pentru Vâlcea urmează un nou joc pe teren propriu, duminică, de la ora 17.00, cu ȚSKA Moscova.

SCM RÂMNICU VÂLCEA – BUDUCNOST PODGORICA 25-23 (14-10) Arbitri: Igor Covalciuc / Alexei Covalciuc (Moldova)

Vâlcea: Batinovic, Ciucă, Hosu – Minevskaja 6, Liscevic 5, Gonzalez 5, Aardahl 3, Elghaoui 2, Florica 2, Lopez 2, Trifunovic, Dăscălete, Bucur. Stamin, Nikolic, Lupei. Antrenor: Florentin Pera.

Buducnost: Attingre, Arenhart – Pineau 6, Radicevic 6, Mehmedovic 5, Ramusovic 2, Vukcevic 2, Dzaferovic 1, Grbic 1, Gugac, Popovic, G. Marsenic, A. Marsenic, Pavicevic, Kadovic. Antrenor: Bojana Popovic.

Foto: Facebook Buducnost

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *