Liga Florilor / Rapidul a învins Craiova în ultimul meci al etapei a VIII-a

Rapid București a reușit joi seara a doua victorie în campionat, una previzibilă în fața SCM-ului din Craiova, scor 23-19, în condițiile în care echipa olteană continuă să se confrunte cu probleme de lot, având doar 9 jucătoare de câmp pe raportul de joc. În aceste condiții, echipa feroviară a condus în permanență, a avut 5 goluri la pauză, însă a avut o sincopă în primele 10 minute ale mitanului secund, când a înscris doar o dată, dar adversara n-a profitat. Craiova rămâne cu 6 puncte, la egalitate cu echipa aflată pe primul loc direct retrogradabil, iar dacă situația nu se ameliorează, gluma s-ar putea îngroșa.

”În situația în care ne aflăm, cu 7 accidentate, cred că fetele mici au încercat să se lupte, dar e prea puțin pentru a învinge o echipă cu jucătoare experimentate și valoroase. Sunt supărat de situația în care ne aflăm, de accidentările multe, nu știu ce se va întâmpla mai departe, situația e destul de dificilă. Nu sunt împăcat cu poziția în clasament, dar să nu uităm că am lăsat niște puncte extrem de importante în urmă.” (Bogdan Burcea)

”Pentru noi orice meci e ca o finală, iar azi am avut o adversară cu același număr de puncte ca noi. Sunt mulțumit de rezultat și de munca fetelor. Cred că evoluția echipei este una corectă, jocul se îmbunătățește cu fiecare meci și e important că echipa continuă să crească.” (Carlos Viver)

SCM CRAIOVA – RAPID BUCUREȘTI 19-23 (10-15) Arbitri: Marian Drăghici / Ionuț Drăguț

Craiova: Dzhukeva, Curmenț, Chetraru – Nica 4, Andrei 4, Burcea-Zamfir 3, Cace 2, Colac 2, Tudorică 2, Orșivschi 1, Ion 1, Gogoșeanu. Antrenor: Bogdan Burcea.

Rapid: Dobre, Foggea – Buceschi 7, Kassoma 5, Badea 4, Chiricuță 2, Popa 2, Todor 1, Boljevic 1, Ilie 1, Constantinescu, Craiu, Vacariu, Lazăr, Cavlovic. Antrenor: Carlos Viver.

Foto: Emilia Nicolae

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *