Delo Champions League / CSM București a pierdut la Metz și se va lupta cu SCM Râmnicu Vâlcea pentru un loc în sferturile de finală

CSM București a pierdut ultima partidă disputată în grupa A a Ligii Campioanelor, pe terenul grupării franceze Metz Handball, scor 22-25. Echipa bucureșteană a fost în joc circa 25 de minute, dar a suferit din nou pe faza de atac. Relevant este faptul că, în condițiile unei duble superiorități numerice a CSM-ului între minutele 9 și 11, rezultatul parțial a fost 1-1 ! De asemenea, Cristina Neagu a ratat două aruncări de la 7 metri în primele 30 de minute. Gazdele au preluat conducerea definitiv în minutul 25 și, după ce au intrat cu 4 goluri avans la pauză, au menținut o distanță liniștitoare până la final. Astfel, CSM București încheie grupa pe locul 3, în condițiile în care Rostov-Don a câștigat cu Ferencvaros (26-24) și așteaptă rezultatul partidei Buducnost – Podravka pentru a-și afla adversara din optimi. Dacă Buducnost își valorifică avantajul terenului propriu sau încheie la egalitate, vom avea un duel românesc în optimi, SCM Râmnicu Vâlcea – CSM București, pe 6/7 și 13/14 martie. UPDATE: Buducnost a câștigat cu 33-26, CSM București și SCM Râmnicu Vâlcea se vor întâlni în optimi.

METZ HANDBALL – CSM BUCUREȘTI 25-22 (16-12) Arbitri: Ana Vranes / Marlis Wenninger (Austria)

Metz: Sako, Eckerle – Sajka 6, Broch 4, N’Gouan 3, Nocandy 3, Houette 3, O. Kanor 2, Micijevic 1, Bont 1, L. Kanor 1, Luciano 1, Stanko, Burgaard, Perederiy. Antrenor: Emmanuel Mayonnade.

CSM: Grubisic, Dedu – Neagu 8, Martin 4, Lazovic 3, Omoregie 3, Dembele 2, Pintea 2, Perianu, Klikovac, Smeets, Moisă, Jipa, Bazaliu, Fînaru. Antrenor: Adrian Vasile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *