Cupa EHF masculină / CSM București a câștigat prima manșă cu AEK, dar calificarea se joacă la Atena

CSM București a câștigat duminică, pe teren propriu, prima manșă din optimile de finală ale Cupei EHF, scor 28-23, împotriva unei specialiste a competiției, AEK Atena, echipă cu 7 ”stranieri”, din care 3 spanioli. După un început echilibrat, bucureștenii s-au desprins și au încheiat prima repriză cu un avans de 4 goluri. Gruparea elenă a revenit în mitanul secund și s-a apropiat la 20-21 în minutul 41, însă CSM-ul a avut un finiș mai bun și a câștigat la o diferență care lasă deschisă lupta pentru calificarea în sferturi. Returul va avea loc la Atena peste o săptămână. În aceeași fază a competiției, Minaur Baia Mare va juca acasă ambele manșe din optimi cu ucrainenii de la Donbas, pe 19 și 20 februarie.

CSM BUCUREȘTI – AEK ATENA 28-23 (16-12) Arbitri: Eshref Beqiri / Ilir Krasniqi (Kosovo)

CSM: Krupa, Varo, Merlă – Davidovic 7, Nantes Campos 5, Tărîță 4, Ungureanu 4, Onyejekwe 3, Rotaru 3, Militaru 1, Fotache 1, Teixeira, Jerebie, Mazilescu, Becheru. Antrenor: Eliodor Voica.

AEK: Kosanovic, Bauer – Jimenez 6, Tziras 4, Arampatzis 3, Florido 2, Lemos 2, Nuic 2, Kederis 2, Reina 1, Mylonas 1, Nikolaidis, Papadyonisiou, Arapakopoulos, Buneta, Kalomoiros. Antrenor: Dimitris Kaffatos.

Foto: Facebook CSM Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *