Liga Florilor / Un nou transfer anunțat de CSM București, două prelungiri de contracte la Slatina

După cele două transferuri pe filieră norvegiană anunțate luni, CSM București a anunțat marți că a ajuns la o înțelegere cu pivotul Ema Ramusovic (foto), 24 de ani, componentă a naționalei Muntenegrului, care a evoluat în ultimele 5 sezoane la Buducnost Podgorica. Ea a semnat un contract valabil două sezoane, începând din vara acestui an.

De asemenea, CSM Slatina a anunțat prelungirea contractelor a două jucătoare de bază: portărița Elena Nagy și jucătoarea de 9 metri Adina Cârligeanu.

Am ales să continui alături de CSM Slatina deoarece este echipa orașului în care m-am născut, am crescut și am învățat handbal. Aici sunt acasă, între oameni serioși care au grijă de acest club, cu o echipă tehnică valoroasă, care tot timpul mă ajută să cresc în valoare, între colege care, pentru mine, constituie o a doua familie și, de asemenea, lângă galeria și suporterii care-mi dau aripi la fiecare meci susținut acasă. Aici am format un grup care, împreună cu această echipă tehnica valoroasă, conducere profesionistă și, nu în ultimul rând, cu acești spectatori deosebiți, dorim să răzbim în elita handbalului românesc. CSM Slatina reprezintă pentru mine ACASĂ! (Elena Nagy)
Am ales să rămân la Slatina pentru că mă simt bine aici, este important să-mi ofer continuitate, iar seriozitatea și profesionalismul pe care le-am întâlnit la această echipă m-au ajutat în luarea acestei decizii. (Adina Cârligeanu)
Foto: in4s.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *