Liga Florilor / A treia victorie consecutivă pentru Rapid

Rapidul antrenat de spaniolul Carlos Viver a ajuns la trei victorii consecutive în primul eșalon feminin, după victoria de miercuri cu nou-promovata Dacia Mioveni, scor 24-20. Echipa giuleșteană a avut, însă, mult de furcă în fața unei echipe harnice și tenace, care a revenit de la 10-15 la pauză, ajungând la 18-19 în minutul 51, însă probabil că lipsa de experiență a făcut ca jucătoarele lui Gheorghe Covaciu să se piardă pe final. De partea cealaltă, Rapidul a făcut o primă repriză bună, apoi a avut probleme pe faza de atac, revenindu-și pe final. De remarcat apetitul pentru gol al angolezei Kassoma, care și-a valorificat din plin calitățile fizice impresionante. Rapidul acumulează 12 puncte și urcă deocamdată pe locul 7, iar partida de săptămâna viitoare cu Buzăul se anunță incendiară. Dacia rămâne cu 9 puncte, e pe locul 11 și are un meci de ”care pe care” în etapa viitoare, cu echipa de pe locul 12, CSM Slatina.

DACIA MIOVENI – RAPID BUCUREȘTI 20-24 (10-15) Arbitri: Georgiana Doană / Ana Maria Gociu

Dacia: Rus, Popovic – Georgescu 8, Cîrjan 3, Banciu 2, Nițu 1, D. Constantinescu 1, Șerban 1, Lipară 1, Toma 1, Tomescu 1, Onicaș 1, Porohniuc. Antrenor: Gheorghe Covaciu.

Rapid: Foggea, Dobre – C. Constantinescu 7, Kassoma 6, L. Popa 4, Chiricuță 2, Badea 2, Buceschi 1, Vacariu 1, Boljevic 1, Craiu, Todor, M. Ilie, Cavlovic, Lazăr. Antrenor: Carlos Viver.

Foto: Alex Nicodim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *