Dinamo câștigă în Liga Europeană și mai speră la calificarea în optimi

Dinamo București a obținut vineri seara, pe teren propriu, cea de-a doua victorie în grupa B a Ligii Europene masculine, 32-30 cu ultima clasată, campioana Slovaciei, Tatran Presov. Chiar dacă au condus la un moment dat la 5 goluri în prima repriză, ”câinii” au intrat cu avantaj minim la pauză și s-au văzut egalați pe final la 28 și la 29. Dinamoviștii au profitat, însă, din plin de o superioritate numerică între minutele 56 și 58 și s-a desprins decisiv, la 3 goluri, obținând o victorie muncită, la capătul unui joc în care defensiva a cam scârțâit. Dinamo acumulează 5 puncte după 7 jocuri și mai are de jucat 3 partide în deplasare: pe 23 februarie la USAM Nimes Gard, pe 26 februarie la Sporting Lisabona și pe 2 martie la Tatran Presov. Pentru a merge în optimi, echipa bucureșteană trebuie să termine măcar pe locul 4, ocupat în prezent de Sporting, care are 6 puncte din 6 jocuri.

DINAMO BUCUREȘTI – TATRAN PRESOV 32-30 (16-15) Arbitri: Marko Sekulic / Vladimir Jovandic (Serbia)

Dinamo: Heidarirad, Missaoui – Ghionea 8, Kuduz 7, Shebib 7, Asoltanei 4, Hebo 2, Humet 2, Bannour 2, Savenco, Mousavi, Gavriloaia. Antrenori: Constantin Ștefan, Sebastian Bota.

Tatran: Chupryna, Colodeti – Souza 7, Caballero 6, Tsarapkin 5, Rabek 4, Santos 4, Michalka 3, Grzentic 1, Recicar, Fech. Antrenor: Slavko Goluza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *