Gheorghe Tadici, virulent la adresa sistemului de disputare a campionatului: ”cine a gândit așa ceva are mari probleme cu judecata”

La finalul partidei SCM Gloria Buzău – HC Zalău 27-26, antrenorul echipei ardelene, Gheorghe Tadici, a atacat cu virulență condițiile în care se desfășoară partidele primului eșalon de handbal feminin, apreciind că banii cheltuiți de echipe sunt pentru ”anti-handbal”.

Cheltuim bani, dar îmi pare rău că nu-i cheltuim în favoarea performanței handbalului românesc. Așa, să venim să stăm 16 echipe pe aceleași bănci, să ne dezbrăcăm în tribună și să n-ai voie să intri într-un vestiar să te speli după meci… Astea sunt lucruri gândite de niște oameni handicapați care nu vin aici să vadă ce se întâmplă, cum își bat joc de fetele astea, nu mă interesează de unde sunt, de la minister sau de oriunde. Noi cheltuim sute de milioane pentru un turneu cu un meci. Turneul de la București s-a transformat în trei meciuri, care înseamnă costuri de trei ori mai mari. Acesta e câștigul handbalului, cheltuim bani pentru nimic, pentru anti-handbal, asta se întâmplă numai în România. Oamenii care gândesc treburile astea sunt niște oameni care au probleme mari cu judecata. Gheorghe Tadici (antrenor HC Zalău)

Un comentariu la „Gheorghe Tadici, virulent la adresa sistemului de disputare a campionatului: ”cine a gândit așa ceva are mari probleme cu judecata”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *