Liga Florilor / CSM București, la a unsprezecea victorie consecutivă

Ultimul joc al zilei de marți, din etapa a XI-a a Ligii Florilor, se anunța mai echilibrat decât a fost de fapt, CSM București având doar 11 jucătoare înscrise pe raportul de joc, din care 2 junioare. Echipa bucureșteană a început în trombă, iar antrenorul Măgurii, Alexandru Weber, a cerut două time-out-uri în primele 16 minute, încercând probabil să-și trezească elevele. N-a prea reușit, iar CSM-ul a intrat la pauză cu 10 goluri avans. În mitanul secund, echipa condusă de pe margine de Iulia Curea a redus din turație, astfel că scorul final a fost mai mult decât rezonabil pentru echipa din Cisnădie. CSM București a bifat astfel a unsprezecea victorie din tot atâtea jocuri în Liga Florilor și e la 8 puncte de locul 2.

CSM BUCUREȘTI – MĂGURA CISNĂDIE 31-25 (21-11) Arbitri: Claudiu Gorina / Florin Melencu

CSM: Grubisic, Dumitrache – Neagu 6, Martin 6, Pintea 6, Lazovic 5, Moisă 4,  Dembele 4, Smeets, Fînaru, Csavar. Antrenor: Iulia Curea.

Măgura: Voicu – Blazevic 10, Gjorgjijevska 6, Lisewska 3, Abed-Kader 2, Radojevic 2, Bardac 1, Tătar 1, Predoi, Zych, D. Necula. Antrenor: Alexandru Weber.

Foto: Alex Nicodim, Emilia Nicolae

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *