Liga Florilor / Elena Livrinikj aduce victoria Buzăului împotriva fostei sale echipe

După două partide fără istoric, runda a XI-a a Ligii Florilor a programat în Polivalenta bucureșteană un duel de ”care pe care” între două echipe aflate pe val. Buzăul a fost echipa care a avut câștig de cauză, 25-24 împotriva Rapidului, grație unui gol reușit la ultimul atac de ex-feroviara Elena Livrinikj.

Rapidul a început mai bine, a condus cu 8-5 în minutul 17, s-a văzut egalată după trei minute, însă au fost câteva decizii ale arbitrilor clujeni Barbu și Badiu (depășiți de joc în repetate rânduri) contestate vehement de tabăra giuleșteană. ”Seceta” rapidistelor a durat până în minutul 28, buzoiencele intrând apoi cu două goluri avans la cabine, 12-10. Rapidul a egalat la 13 în minutul 36, după care cele două echipe au mers umăr la umăr până în ultimul minut, însă oficialii echipei feroviare au protestat viguros la mai multe decizii controversate ale fluierașilor ardeleni. La intrarea în ultimul minut scorul era egal 24, Rapidul a avut atacul, însă aruncarea Elizei Buceschi a fost parată de Alina Iordache, care a făcut din nou un joc foarte bun. Ovidiu Mihăilă a cerut time-out cu 22 de secunde înainte de final, apoi Elena Livrinikj a dat lovitura de grație fostei sale echipe după o pătrundere la semicerc și a adus toate punctele Buzăului, care e acum la doar două puncte de locul 3 și la trei puncte de locul 2.

RAPID BUCUREȘTI – SCM GLORIA BUZĂU 24-25 (10-12) Arbitri: Ioan Barbu / Gabriel Badiu

Rapid: Dobre, Foggea – Buceschi 9, Kassoma 5, L. Popa 5, Constantinescu 4, Vacariu 1, Badea, Lazăr, Chiricuță, Boljevic, M. Ilie. Antrenor: Carlos Viver.

Buzău: Iordache, Pușcaș, Polocoșer – Janjusevic 8, Iuganu 5, Simion 4, Petrovic 3, Rotaru 2, Livrinikj 2, Subțirică-Iovănescu 1, Munteanu, Petruș, Klikovac, Stoleru, Moldovan. Antrenor: Ovidiu Mihăilă.

Foto: Emilia Nicolae

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *