Un nou rezultat rușinos pentru handbalul masculin românesc

La mai puțin de o săptămână de la înfrângerea naționalei masculine pe teren propriu cu Kosovo, Minaur Baia Mare a mai scris o filă rușinoasă pentru handbalul românesc în competițiile europene. Echipa maramureșeană a pierdut fără drept de apel prima manșă a sferturilor de finală ale Cupei EHF, împotriva ciproților de la Sabbianco Anorthosis Famagusta, scor 22-27. Ciprioții au condus de la un capăt la altul al jocului disputat la Baia Mare, având la un moment dat și 10 goluri avans, 24-14 în minutul 52. Pe final, băimărenii au revenit și au redus diferența la un nivel care să le permită să spere la întoarcerea rezultatului în returul de sâmbăta viitoare. Asta, bineînțeles, cu condiția să joace handbal, nu ce au jucat sâmbătă, în partida tur de la Baia Mare.

MINAUR BAIA MARE – SABBIANCO ANORTHOSIS FAMAGUSTA 22-27 (7-14) Arbitri: Danielo Bozhinovski / Viktor Nachevski (Macedonia de Nord)

Minaur: Pop, Ciobanu 1 gol – Kotrc 4, Buzle 4, Bera 4, Ramba 2, Cip 2, Haiduc 2, Nagy 1, Dobra 1, Cristescu 1, Mureșan, Skrobic, Bușecan. Antrenor: Adrian Petrea.

Anorthosis: Kotanidis, Barmpas – Totos 9, C. Argyrou 7, Kandylas 3, Kritikos 3, Moraitis 2, Kesidis 1, J. Argyrou 1, Asvestas 1, Karampourniotis, Michael, Mimikos, Oliveira, Ioannou. Antrenor: Christos Hadjiefrem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *