Liga Zimbrilor / Constanța se impune fără probleme în duelul cu CSM București

Un duel între locurile 3 și 4 ar trebui să fie în principiu echilibrat, mai ales când echipa de pe locul 4, în speță CSM București, trebuia să câștige pentru a nu pierde contactul cu podiumul, de care o despărțeau 6 puncte. N-a fost deloc așa, fiindcă echipa bucureșteană a avut o prestație foarte slabă în ofensivă, e drept și pe fondul unui meci foarte bun făcut de portarii constănțeni, cu un plus pentru Ionuț Iancu, care a revenit în forță după infecția cu Covid. Faptul că CSM-ul n-a reușit să înscrie nici 20 de goluri vorbește de la sine despre ineficiența atacului echipei bucureștene, care rămâne la 9 puncte de locul 3 după această înfrângere. Constanța a fost net superioară, în condițiile în care Djordje Cirkovic a rulat aproape tot lotul, a condus în permanență, diferența maximă înregistrată fiind de 7 goluri. Dacă Dinamo își va păstra invincibilitatea în campionat, dobrogenii vor urca pe locul al doilea după această rundă.

HC DOBROGEA SUD CONSTANȚA – CSM BUCUREȘTI 24-19 (13-8) Arbitri: Marian Drăghici / Ionuț Drăguț

Constanța: Iancu, Vasile – Komogorov 5, Andrei 4, Chikovani 4, Ilie 3, Nikolic 3, Susanu 2, Chiuffa 2, Ștefan 1, Ignat, Stănescu, Simovic. Antrenor: Djordje Cirkovic.

CSMB: Krupa, Merlă, Varo – Nantes Campos 5, Predragovic 5, Rotaru 2, Ungureanu 2, Tărîță 1, Teixeira 1, Davidovic 1, Militaru 1, Becheru 1, Nica, Fotache. Antrenor: Eliodor Voica.

Foto: Alex Nicodim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *