Liga Zimbrilor / Victorie la limită a Focșaniului contra Sucevei

Etapa a 19-a a Ligii Zimbrilor pare a fi una a meciurilor pe muchie de cuțit, fiindcă pe această linie s-a înscris și duelul moldovenesc dintre CSM Focșani și CSU Suceava. După ce au jucat luni restanța cu Dinamo, sucevenii și-au dorit să scoată punct sau puncte din duelul cu Focșaniul, în condițiile în care linia retrogradării e aproape. Partida a fost foarte echilibrată, cele două echipe succedându-se la conducere, diferența fiind făcută în final de mici detalii, cum ar fi o greșeală neforțată la momentul nepotrivit. CSM Focșani a avut 26-23 în minutul 52 și se părea că a scăpat în câștigătoare, dar Suceava a revenit și a egalat la 27 în minutul 58. Pătru i-a readus din nou pe vrânceni în avantaj în minutul 59, bucovinenii au avut atacul în ultimul minut, însă Balazs a greșit o pasă către pivot și a oferit mingea adversarilor, care și-au trecut în cont toate cele 3 puncte.

”Am venit la Baia Mare să câștigăm și am reușit, dar am avut un meci foarte greu. Vreau să felicit echipa din Suceava pentru că a luptat până la sfârșit. Meciul s-a decis pe final, când cred că am avut și noroc dar și experiența superioară a jucătorilor noștri a făcut să ducem meciul la bun sfârșit”, a declarat antrenorul echipei CSM Focșani, Dalibor Cutura.

CSU SUCEAVA – CSM FOCȘANI 27-28 (15-15) Arbitri: Robert Harabagiu / Silviu Stănescu

Suceava: Makaria, Grigoraș – Kobzii 6, Balazs 4, Juverdianu 3, Furak 3, Popia 2, Sadovyi 2, Loic 2, Lupu 2, Păunescu 2, Petrov 1, Manjic. Antrenor: Adrian Chiruț.

Focșani: Marocico, R. Rusu – Hrimiuc 6, Miroiu 6, Marjanovic 5, Marijanac 3, Makrishin 2, Mănescu 2, Rață 1, Țuțu 1, Pătru 1, Eros 1, Ragea, Popovici, Mocanu. Antrenor: Dalibor Cutura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *