Vâlcea bate Zalăul în Liga Florilor, Florentin Pera e nemulțumit de atitudinea jucătoarelor sale

SCM Râmnicu Vâlcea s-a impus previzibil în fața Zalăului în etapa a 13-a a Ligii Florilor, însă victoria echipei oltene s-a conturat în ultimele minute, după o evoluție care l-a nemulțumit pe antrenorul Florentin Pera. Zalăul a evoluat în nota obișnuită, cu determinare și agresivitate în apărare, a condus la pauză și, chiar dacă vâlcencele au preluat conducerea încă din startul reprizei secunde, au ținut aproape până în ultimele minute. Amendat pentru că a îndrăznit să critice sistemul de defășurare a campionatului, Gheorghe Tadici dă doar declarații ironice la adresa FRH la finalul partidelor. La finalul meciului cu Vâlcea, el a spus: ”am făcut o primă repriză bună. Totul e perfect, super-organizare, ne pare foarte bine că jucăm pe teren neutru.” De cealaltă parte, Florentin Pera și-a criticat jucătoarele pentru atitudinea arătată: ”sunt total nemulțumit, am luat 27 de goluri, ceea ce nu e normal, nu am avut agresivitate în apărare, iar la jocul următor trebuie să arătăm o altă atitudine. Poate că unele jucătoare au venit obosite de la loturile naționale, dar asta nu e o scuză, eu nu accept așa ceva.”

HC ZALĂU – SCM RÂMNICU VÂLCEA 27-31 (15-14) Arbitri: Alin Gherman / Adrian Moldovan

Zalău: Teodorescu, Kelemen – Mihart 6, Severin 5, Dindiligan 5, Vrabie 3, Popescu 2, Nichitean 2, Jlezi 1, Mitrache 1, Ivan 1, Prycop 1, Șerban. Antrenor: Gheorghe Tadici.

Vâlcea: Hosu, Ciucă – Glibko 8, Florica 7, Aardhal 6, Liscevic 5, Gonzalez 3, Nikolic 1, Lopez 1, Trifunovic, Elghaoui, Fernandez, Bucur, Dăscălete. Antrenor: Florentin Pera.

Foto: Emilia Nicolae

Un comentariu la „Vâlcea bate Zalăul în Liga Florilor, Florentin Pera e nemulțumit de atitudinea jucătoarelor sale

  • 25/03/2021 la 21:09
    Permalink

    Dl. membru in consiliul de administratie si selectioner a folosit cuvinte grele, cu trimitere la handicapati. Pentru asta a fost amendat. Partea constructiva a criticilor a fost acceptata tacit de ferehas, iar turneele se desfasoara mai nou la Baia Mare, Cluj, Bistrita… NU la Bucuresti!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *