Liga Florilor / Victorie la pas pentru CSM București în fața Craiovei, declarații Adrian Vasile și Bogdan Burcea

CSM București a obținut joi cea de-a douăsprezecea victorie în campionat, după un joc în care n-a avut probleme în fața SCM-ului din Craiova. Echipa olteană s-a prezentat din nou cu doar 9 jucătoare de câmp, problemele medicale fiind o telenovelă fără sfârșit în tabăra craioveană. Adrian Vasile a avut ocazia să dea mai multe minute tinerelor din lotul CSM-ului, în condițiile în care Cristina Neagu a fost menajată, evoluând puțin. A fost ultimul joc disputat de echipa bucureșteană înaintea sfertului de finală din Champions League cu ȚSKA Moscova, programat pe 3 aprilie.

”Meciurile de acest fel sunt un pic speciale, venind după o perioadă în care jucătoarele au fost plecate la echipele naționale, iar această repornire poate fi un pic grea. Cred că noi suntem într-o poziție extrem de privilegiată, ca sportivi și ca antrenori, pentru că putem să venim la muncă, să repornim activitatea și putem avea răspunsul din teren al muncii noastre și e important să fim recunoscători pentru acest lucru. N-aș spune că am repetat azi lucruri pentru meciul cu ȚSKA, dar a fost bine pentru noi că echipa din Craiova ne-a pus în diferite situații, cu două tipuri diferite de apărare. Ca exercițiu de competiție, cu un stres de meci, a fost foarte bun pentru noi, pentru că n-am mai jucat de mult timp împreună și e nevoie să ne reamintim conexiunile. Mă bucur că am câștigat, urmează meciul cu ȚSKA, un meci al muncii pe doi ani de zile, așa că lumea trebuie să fie concentrată pentru ȚSKA.” (Adrian Vasile)

”Din păcate, nu reușim să ne antrenăm pe săptămână, să ne pregătim pentru meciuri, sper să se regleze lucrurile acestea odată și odată, să fim sănătoase, să ne putem antrena și să ne putem exprima în teren ca o echipă. Apropo de astăzi, a fost un amalgam, am încercat să încheiem meciul sănătoase, din păcate nu am avut schimbări și, la un moment dat, Colac și Orșivschi au acuzat crampe musculare. Bine că s-a încheiat cum s-a încheiat și am rămas în picioare. Am încercat să punem în aplicare și o apărare 5+1 și câteva faze ofensive, însă având resurse limitate atât am reușit azi. Așteptăm cu interes următoarele meciuri, sper să revină anumite sportive și să ne sprijine în acumularea de puncte.” (Bogdan Burcea)

CSM BUCUREȘTI – SCM CRAIOVA 28-21 (16-9) Arbitri: Marina Agliceriu / Mirabela Turdean

CSMB: Grubisic, Dedu – Omoregie 5, Martin 4, Smeets 3, Dembele 3, Pintea 3, Cvijic 3, Neagu 2, Perianu 2, Stoica 2, Fînaru 1, Lazovic, Bazaliu, Klikovac. Antrenor: Adrian Vasile.

Craiova: Dzhukeva, Curmenț, Chetraru – Nica 5, Tudorică 4, Gogoșeanu 3, Țicu 3, Orșivschi 3, Andrei 2, Colac 1, Adespii Molnar, Savu. Antrenor: Bogdan Burcea.

Foto: Emilia Nicolae

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *