Liga Florilor / A treia victorie consecutivă pentru Rapid

Rapid București a trecut de HC Zalău cu 28-22 în capul de afiș al zilei de miercuri din etapa a 14-a a Ligii Florilor. Echipa feroviară s-a desprins din startul paridei, 7-2 în minutul 10, și, în pofida time-out-ului cerut de Gheorghe Tadici în minutul 17, a ajuns la 12-5 în minutul 20. Diferența de 7 goluri s-a menținut până la pauză, unde Rapidul a intrat cu 18-11, după o repriză excelentă a Elizei Buceschi, autoare a 9 goluri în primele 30 de minute.

Zalăul și-a revenit în mitanul secund, s-a apărat mult mai bine, Alexandra Severin a avut și ea o zi foarte bună, iar Rapidul a înscris doar patru goluri în primele 20 de minute ale reprizei a doua. În aceste condiții, echipa ardeleană s-a apropiat la 19-22 în minutul 50, dar n-a putut mai mult, iar echipa pregătită de Carlos Viver, una din puținele echipe din prima jumătate a clasamentului cu 5-6 românce constant în teren, a câștigat clar și pe merit. E a treia victorie consecutivă a echipei giuleștene și a șasea în actuala ediție de campionat, rapidistele ocupând locul 6, cu 21 de puncte.

HC ZALĂU –  RAPID BUCUREȘTI 22-28 (11-18) Arbitri: Ionuț Cazan / Gesur Suliman

Zalău: Teodorescu, Kelemen – Severin 10, Dindiligan 3, Jlezi 3, Ivan 2, Vrabie 1, Popescu 1, Mihart 1, Nichitean 1, Mitrache, Șerban, Berbece, Prycop. Antrenor: Gheorghe Tadici.

Rapid: Dobre, Foggea – Buceschi 15, Chiricuță 4, Constantinescu 3, Kassoma 2, Popa 1, Badea 1, Craiu 1, Cavlovic 1, Lazăr, Vacariu, Boljevic. Antrenor: Carlos Viver.

Foto: Alex Nicodim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *