Liga Florilor / Victorie muncită a Brăilei în fața Daciei Mioveni

Între cele două manșe cu Minaur Baia Mare, din sferturile Ligii Europene, Dunărea Brăila a întâlnit-o pe nou-promovata Dacia Mioveni, echipa care a provocat în runda precedentă schimbarea antrenorului la Gloria Bistrița-Năsăud. Brăilencele s-au impus cu 33-29, însă a fost o victorie muncită, efect al experienței superioare a jucătoarelor antrenate de Neven Hrupec. Prima repriză a fost una din cele mai frumoase din actuala ediție a Ligii Florilor, cu numeroase acțiuni în viteză și repuneri rapide, dar și cu portari pe post de elemente de decor. La pauză s-a intrat la egalitate, după 36 de goluri înscrise, Dunărea fiind într-o permanentă cursă de urmărire. Dacia a mai ținut pasul în primele 10 minute ale mitanului secund, Brăila a preluat pentru prima dată conducerea în minutul 37 (22-21), apoi s-a desprins treptat și s-a impus la o diferență care nedreptățește oarecum echipa din Mioveni.

DACIA MIOVENI – DUNĂREA BRĂILA 28-33 (18-18) Arbitri: Diana Ciulei / Anamaria Stoia

Dacia: Popovic, Rus – Tanaskovic 6, Onicaș 5, Toma 4, Cîrjan 3, Banciu 3, Boian 2, Constantinescu 2, Andrei 1, Lipară 1, Tomescu 1, Pîrvulescu, Porohniuc. Antrenor: Gheorghe Covaciu.

Brăila: Nenezic, Șerban – Dmitrovic 11, Udriștoiu 5, Zamfirescu 4, Milic 4, Czeczi 3, Kanaval 3, Tamires 2, Ichim 1, Bucur,  Safta, Epureanu, Coteț.

Foto: Alex Nicodim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *