Bacăul mai face o victimă în Liga Zimbrilor

După ce a învins-o săptămâna trecută pe Poli Timișoara, CSM Bacău a mai câștigat joi o dispută cu o echipă din prima jumătate a clasamentului Ligii Zimbrilor. Și n-a fost vorba de orișice echipă, ci de Steaua, cea de care antrenorul băcăuan Sandu Iacob s-a despărțit cu năbădăi, după câteva înfățișări pe la comisiile federale. Băcăuanii au avut din nou o poartă inspirată (Freiwald, Rusu și Saldatsenka), în timp ce rolul de tunar i-a revenit interului stânga sârb Stevan Sretenovic. După ce dispăruse din peisaj în mitanul secund, golgeterul Crnoglavac a reapărut exact când era nevoie, înscriind pentru 27-25 în minutul 59, cu un trasor de la distanță. Steaua, care a condus cu 25-23 în minutul 54, n-a mai reușit să revină, chiar dacă a avut 27 de secunde la dispoziție pentru ultimul atac, însă Saldatsenka a apărat și a trimis toate punctele la Bacău. CSM Bacău ajunge la șase victorii, urcă pe locul 11, iar vineri joacă restanța din etapa a 18-a, cu un Minaur care suferă.

CSM BACĂU – STEAUA BUCUREȘTI 27-26 (14-12) Arbitri: Sebastian Mârza / Cristian Nedelea

Bacău: Freiwald, Rusu, Saldatsenka – Sretenovic 7, G. Bujor 6, Crnoglavac 5, Tîrzioru 3, Păunică 2, Coric 2, M. Bujor 1, Rotaru 1, Capotă, Huta, Stănică. Antrenor: Sandu Iacob.

Steaua: Bucătaru, Niculai – Grbovic 8, Mihalcea 4, Georgescu 4, Milosevic 4, Vartic 2, Constantina 2, Burlacu 1, Pop 1, Johannson, Khairi, Nicolae. Antrenor: Marius Stavrositu.

Foto: Alex Nicodim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *