Liga Zimbrilor / Remiză dramatică în restanța dintre Bacău și Baia Mare

Restanța din etapa a 18-a, dintre CSM Bacău și Minaur Baia Mare, a fost una pe cinste, cu un final controversat, în care băcăuanii au fost opriți ciudat din drumul spre golul victoriei. A fost o întâlnire între un Bacău aflat pe val și un Minaur încă suferind, dar ai cărei jucători par să se fi recuperat din punct de vedere mental după jocurile slabe din ultima perioadă. Băimărenii au controlat prima repriză, pe care au încheiat-o cu un  avans de 4 goluri, menținut până în minutul 41. Băcăuanii au revenit spectaculos, cu 5 goluri consecutive, după care s-a mers cap la cap până la final, cu maramureșenii alergând mereu după egalare. Bacăul a avut atacul în ultimul minut și, cu 7 secunde înainte de final, Sretenovic a lansat o ”aeriană” pentru Gabi Bujor (care a și finalizat cu gol), însă s-a auzit fluierul unuia din arbitri, care a dictat 9 metri. O decizie pentru care nimeni nu a găsit vreo explicație, fiindcă de pași în fault nici nu poate fi vorba…

CSM BACĂU – MINAUR BAIA MARE 23-23 (11-15) Arbitri: Bogdan Stark / Romeo Ștefan

Bacău: Saldatsenka, Rusu – G. Bujor 9, Păunică 3, Crnoglavac 3, Huta 2, Sretenovic 2, Rotaru 1, M. Bujor 1, Tîrzioru 1, Coric 1, Stănică, Capotă. Antrenor: Sandu Iacob.

Baia Mare: Ciobanu, Pop – Buzle 7, Cip 4, Căbuț 3, Kotrc 3, Cristescu 3, Ramba 1, Haiduc 1, Dobra 1, Bușecan, Bera, Nagy, Mureșan. Antrenor: Alexandru Sabou.

Foto: Alex Nicodim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *