Minaur și HC Zalău au câștigat primele meciuri de miercuri din Liga Florilor / Victorina Bora acuză arbitrajul

Prima partidă de miercuri, din ultima etapă a turului Ligii Florilor,  dintre Minaur și Galați, a adus cu una de vacanță, ambele echipe utilizând toate jucătoarele, în condițiile în care nimeni nu a lăsat impresia că și-ar fi pus problema apariției vreunei surprize. Așa se face că jucătoarele tinere din cele două echipe au primit mai multe minute, printre ele numărându-se și extrema Minaurului, Eva Kerekes, care a înscris de patru ori în ziua în care a împlinit 20 de ani.

Mult mai încrâncenată a fost disputa dintre Slatina și Zalău, una a apărărilor agresive, având ca rezultat puține goluri și mulți nervi. Mai inspirată în faza ofensivă, echipa lui Gheorghe Tadici a obținut toate cele trei puncte, însă Victorina Bora a acuzat destul de vehement arbitrajul și în timpul jocului și la final.

”Ce ne-a lipsit azi ? Doi oameni care să fie corecți pe teren, atâta tot. Nu vreau să comentez absolut nimic, din păcate astăzi asta s-a întâmplat. E drept că și noi am ratat extrem de mult în situații de unu la unu, însă cei în drept ar putea să urmărească puțin evoluția celor doi băieți de azi , cu tot respectul, nu vreau să-i jignesc, și apoi să vedem ce s-a întâmplat.” Victorina Bora

”E o victorie normală, am fost mai bune, am avut o singură aruncare de la 7 metri și asta spune multe. Remarc faptul că, deși este a cincea deplasare pe teren neutru la București, ne-a priit Sala Polivalentă și am făcut niște puncte importante. Avem 21 de puncte, ceea ce ne propusesem pentru tur, îmi felicit toate jucătoarele pentru că au știut foarte bine să gestioneze competiția. Nu e ușor să faci 9-10 ore pe drum în cinci deplasări și să mai faci și puncte. Să sperăm că se va intra într-o oarecare normalitate, iar la următorul turneu jucătoarele să aibă dreptul să intre în vestiar și să se spele după meciuri. Nu e normal ca noi să plecăm acum și să oprim într-o benzinărie pentru ca jucătoarele să se spele și să se schimbe.” Gheorghe Tadici

MINAUR BAIA MARE – CSM GALAȚI 37-32 (22-14) Arbitri: Marina Agliceriu / Mirabela Turdean

Baia Mare: Enache, Munteanu – Kovacevic 8, Laslo 6, Kerekes 4, Borș 4, Popa 4, Burlachenko 4, Tănasie 3, Blohm 2, Cioca 1, Lavko 1, Polocoșer, De Souza, Fujita. Antrenor: Costică Buceschi.

Galați: Anghel, Micu, Caragea – Andrița 7, Prescură 5, Gheorghe 4, Sheiko 4, Knezevic 3, Cîlici 2, Vizitu 2, Vălean 2, Tănasă 1, Conache 1, Clisu 1, Lopătaru. Antrenor: Alexandrina Soare.

CSM SLATINA – HC ZALĂU 18-21 (9-12) Arbitri: Ciprian Popa / Ionuț Velișcă

Slatina: Pașca, Nagy, Timoshenkova – Ostase 6, Popescu 5, A. Ivan 3, Cârligeanu 2, Stoicănescu 1, Chitacu 1, Tămaș, Drăghici, Fulgoi, Rusu. Antrenor: Victorina Bora.

Zalău: Teodorescu – Mihart 7, Severin 6, Dindiligan 5, Jlezi 2, Popescu 1, Lazea, Mitrache, I. Ivan. Antrenor: Gheorghe Tadici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *