Narcisa Lecușanu își lansează autobiografia și în județul natal

Primăria orașului Buhuși, în colaborare cu Asociația Județeană de Handbal Bacău, organizează marți, 13 aprilie 2021, cu începere de la ora 17, lansarea cărții autobiografice „Povestea vieţii mele”, scrisă de Narcisa Lecușanu. Evenimentul va avea loc în incinta unui nou teren de sport din Buhuși. Campioană mondială la tineret în 1995, vicecampioană mondială la senioare în 2005 şi finalistă a Ligii Campionilor în 2010, Narcisa Lecuşanu a marcat 354 goluri în 134 partide pentru echipa națională a României, performanţă la care se adaugă sute de goluri înscrise în cupele europene şi în campionatele din România, Macedonia, Germania şi Danemarca în care a evoluat pentru echipe de top. Apărută la finalul anului 2020, cartea autobiografică „Povestea vieţii mele”, scrisă de Narcisa Lecuşanu se bucură de numeroase aprecieri în mass-media şi în rândul specialiştilor şi cititorilor.

Narcisa Lecuşanu este născută în Bacău și este singura româncă ajunsă în Comitetul Executiv al Federaţiei Internaţionale de Handbal, din care face parte din noiembrie 2017. La lansarea cărţii autobiografice „Povestea vieții mele” vor fi prezente personalităţi din lumea handbalului, din mediul academic şi din administraţia publică locală și județeană. „O lectură obligatorie pentru tinerii sportivi și nu numai! O carte motivantă, sinceră, despre greutățile și sacrificiile vieții de sportiv, dar și despre muncă, familie și Dumnezeu!”, a spus Adrian Păduraru, șef serviciu Cultură și Sport din Primăria Buhuși.

Această întâlnire cu Narcisa este un moment deosebit și o mare bucurie pentru tot ce înseamnă handbal în județul Bacău. Mă bucur să avem invitată o mare handbalistă a României, o persoană care a sprijinit necondiționat handbalul juvenil și care reprezintă un model pentru fiecare sportiv. Este o onoare și un privilegiu să putem găzdui acest eveniment în județul natal al Narcisei. Gabriel Armanu (președinte AJH Bacău)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *