VIDEO / Cum au jucat Pîrvu și Potîrniche pentru Suceava la baraj

Partida de miercuri, dintre CSM Bacău și CSU Suceava, ultima din cadrul barajului de menținere/promovare în Liga Zimbrilor, a suscitat numeroase comentarii și controverse. În ce mă privește, am semnalat evoluțiile foarte slabe ale celor două echipe, însă am menționat și un lucru care s-a dovedit a fi eronat (mea culpa!)- acela că rezultatul nu a fost influențat de arbitri. Vă prezentăm 10 13 faze în care Mihai Pîrvu și Potîrniche au dezavantajat flagrant echipa din Bacău. Cam multe să fie întâmplătoare pentru cei doi care se comportă pe teren de parcă ar fi inventat handbalul și nimeni nu are voie să le spună nimic. Așteptăm reacția comisiilor. Sau nu ?

”Vreau să știți că a curs sânge la propriu la acest meci, iar la noi a existat o mobilizare exemplară. Da, am greșit și noi foarte mult, însă nu merge tot timpul să câștigi contra vântului. Aș vrea ca lumea să vadă că, în spatele tricourilor, sunt niște oameni care pot sau nu îndura niște lucruri”, ne-a spus un jucător băcăuan.

”Arbitrii au fost delegați in ziua meciului, nu știm de ce a fost schimbat cuplul de arbitri cu doar câteva ore înaintea meciului. În opinia mea au fluierat într-o singură direcție, Suceava jucând fără stresul pasivului sau al pașilor, se mai strecura câte un fault în atac compensat imediat. Pivotul Bacăului, Huta Ștefan, a fost sac de box într-o apărare fără mănuși. Respect Capotă, Saldatsenka, Stretenovic, Crnoglavac și Huta, care au luptat tot meciul, indiferent de scor sau de miză, au vrut să joace handbal”, a declarat managerul ”U” Cluj, Liviu Hossu, pentru site-ul clubului ardelean.

Min. 12: pași nesancționați la Sadovyi (CSU Suceava).

Min. 16: Sretenovic (CSM Bacău) înscrie, golul e anulat nejustificat.

Min. 17: Sretenovic (CSM Bacău) este eliminat degeaba.

Min. 23: Huta (CSM Bacău) este sancționat pentru un fault în atac inexistent.

Min. 26: Huta (CSM Bacău) aproape e dezbrăcat de Petrov, nu se dictează nicio sancțiune disciplinară.

Min. 31: Juverdianu (Suceava) trece prin semicerc, îi taie calea lui Iordachi (Bacău), se dictează fault în atac.

Min. 34: fault în atac inexistent la Rotaru (CSM Bacău).

Min. 39: pe atacul Bacăului se fluieră o infracțiune necunoscută/inexistentă.

Min. 41: Sretenovic este faultat de două ori înainte de aruncare, prima dată în zona gâtului, nu se dictează nimic.

Min. 43: Huta este împiedicat să primească mingea de un apărător care vine din semicerc, nu se dictează nimic.

Min. 51: Rotaru (Bacău) este sancționat pentru pași care nu au fost.

Min. 53: Huta (Bacău) recuperează o minge respinsă de portar, apărătorul Sadovyi (Suceava) este în semicerc, mingea este dată Sucevei.

Min. 58: 7 metri pentru Suceava după un fault în atac asupra lui Capotă, Sretenovic este eliminat fiindcă a îndrăznit să-i arate lui Potîrniche că apărătorul era în afara semicercului.

Un comentariu la „VIDEO / Cum au jucat Pîrvu și Potîrniche pentru Suceava la baraj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *