Final Four-ul Cupei României se va disputa cu spectatori !

Federația Română de Handbal a anunțat vineri după-amiază că a primit aprobările necesare pentru ca turneul final al Cupei României masculine, programat pe 29 și 30 mai în Sala Polivalentă din București, să se poată desfășura cu spectatori. Conform anunțului FRH,  Institutul Național de Sănătate Publică a comunicat că ”acest eveniment sportiv poate fi derulat numai ca eveniment pilot în spatiu închis, în condițiile propuse de organizator (25% din capacitatea totală a sălii, respectiv 1093 de spectatori, participarea de spectatori care întrunesc condițiile menționate respectiv sunt vaccinați cu schema completă , se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 90-a zi ulterioară infectării cu SARS CoV-2, prezintă un test RT PCR nu mai vechi de 72 de ore sau a unui test antigenic nu mai vechi de 24 ore, precum și respectarea regulilor de distanțare și de purtare a măștii).”

Revenirea spectatorilor în săli înseamnă normalitate, înseamnă bucuria spectacolului sportiv complet, înseamnă faptul că putem în sfîrșit să avem lângă noi mai mulți parteneri și să-i motivăm să vină către sport. Mergând pe această linie, campionatele viitoare se vor ține în format normal. Alexandru Dedu

FRH mai anunță că va publica în cel mai scurt timp pe propriul site regulamentul complet pe care spectatorii vor trebui să îl respecte pentru a participa la turneu, precum și informații despre achiziția biletelor. Programul semifinalelor AICI.

sursa: frh.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *