Dinamo e prima finalistă a Cupei României masculine

Campioana României a mai făcut un pas către un nou event cupă-campionat, la capătul unui meci frumos împotriva outsiderei CSM Bacău. Băcăuanii n-au făcut un simplu act de prezență și au oferit o replică foarte consistentă, mai ales în prima repriză, când s-au aflat la conducere în majoritatea timpului. Banca mai lungă și valoarea superioară a dinamoviștilor și-au spus cuvântul în partea a doua a partidei, când Dinamo s-a desprins decisiv și s-a impus fără emoții în fața unei echipe ce a arătat că poziția ocupată în campionat nu a fost una meritată. Din păcate, o semifinală de Cupa României a avut parte de un arbitraj submediocru al clujenilor Barbu și Badiu, a căror delegare nu reprezintă altceva decât o jignire la adresa corpului de arbitri din țara noastră.

DINAMO BUCUREȘTI – CSM BACĂU 27-23 (12-12) Arbitri: barbu / badiu

Dinamo: Heidarirad, Missaoui, Lazăr – Kuduz 6, Ghionea 6, Asoltanei 4, Bannour 3, Gavriloaia 2, Shebib 2, Botea 1, Mousavi 1, Hanțaru 1, Szasz 1, Hebo, Savenco, Negru. Antrenori: Constantin Ștefan, Sebastian Bota.

Bacău: Saldatsenka 1 gol, Rusu – Sretenovic 6, G. Bujor 5, Crnoglavac 4, Păunică 3, M. Bujor 2, Iordachi 2, Huta, Coric, Brăescu. Antrenor: Sandu Iacob.

Jucătorul meciului: Ante Kuduz.

Foto: Emilia Nicolae

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *