Dinamo și HC Dobrogea Sud vor juca finala Cupei României

HC Dobrogea Sud Constanța a câștigat sâmbătă după-amiază cea de-a doua semifinală a Cupei României, 33-28 cu Steaua, și o va întâlni pe Dinamo duminică, în finala competiției. Va fi o finală extrem de interesantă, dacă ținem cont de faptul că dobrogenii sunt singurii care i-au învins pe ”câini” în recent încheiata ediție de campionat.

În ce privește partida cu Steaua, echipa constănțeană a avut un inter în mare formă, e vorba de Komogorov, dar și o poartă mai inspirată decât a echipei militare. Dobrogea Sud a avut trei goluri avans la pauză, Steaua a revenit și a egalat la 23 în minutul 45, însă cele 5 minute care au urmat au fost decisive pentru soarta partidei, constănțenii înscriind de 5 ori consecutiv, profitând inclusiv de jocul riscant al adversarilor, care au atacat 7 contra 6.

Duminică, de la ora 11, în direct la TVR 2, va avea loc finala mică dintre CSM Bacău și Steaua, iar de la ora 15.30, pe TVR 1, se va juca finala mare, între Dinamo și HC Dobrogea Sud.

STEAUA BUCUREȘTI – HC DOBROGEA SUD CONSTANȚA 28-33 (14-17) Arbitri: Bogdan Stark / Romeo Ștefan

Steaua: Bucătaru, Stănescu – Georgescu 5, Mihalcea 4, Vartic 3, Milosevic 3, Pop 3, Roșu 3, Constantina 2, Grbovic 2, Khairi 2, Burlacu 1. Antrenor: Marius Stavrositu.

Constanța: Iancu, Vasile – Komogorov 10, Andrei 6, Buricea 4, Ilie 3, Nikolic 3, Chiuffa 3, Ignat 2, Nistor 2, Simovic, Susanu. Antrenor: Djordje Cirkovic.

Jucătorul meciului: Ionuț Iancu.

Foto: Emilia Nicolae

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *