Noutăți din primele eșaloane, de la Dinamo, Buzău și Timișoara

Clubul SCM Gloria Buzău a anunțat miercuri că va înceta colaborarea cu antrenorul Ovidiu Mihăilă la finele lunii iunie, ”ca urmare a încheierii contractului de activitate sportivă.” La prima sa experiență în handbalul feminin, ”Coco” Mihăilă a terminat cu echipa buzoiană pe loc de cupe europene de două ori consecutiv. Locul său va fi luat de Aurelian Roșca, tehnicianul de 53 de ani care a cucerit aurul mondial cu naționala de junioare în 2014. Ultima echipă antrenată de acesta a fost Dunărea Brăila, în perioada noiembrie 2018 – decembrie 2019.

În Liga Zimbrilor, campioana Dinamo a anunțat întoarcerea în ”Ștefan cel Mare” a brazilianului Raul Nantes Campos (foto). În vârstă de 31 de ani, valorosul inter stânga a mai jucat la echipa campioană în sezonul 2019-2020, iar în stagiunea precedentă a evoluat la CSM București.

Tot în primul eșalon masculin, SCM Politehnica Timișoara l-a confirmat în funcția de antrenor principal pe Attila Horvath, tehnicianul care a condus echipa bănățeană în Cupa României și este și selecționerul naționalei de cadeți. La nivel de management, Dan Dumitru a fost înlocuit cu fostul arbitru și președinte al AJH Timiș, Ovidiu Durnea.

2 comentarii la „Noutăți din primele eșaloane, de la Dinamo, Buzău și Timișoara

  • 23/06/2021 la 21:11
    Permalink

    La nivel de informații, bateți orice publicație, felicitări! Sper să-i depășiți și în audiență, succes!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *