Naționala feminină de tineret a câștigat la limită al doilea amical cu Polonia

Echipa națională feminină de tineret a disputat vineri după-amiază a doua partidă din ”dubla” ultra-secretă cu Polonia, selecționată ce nu e calificată la europenele care vor începe pe 8 iulie în Slovenia. România a câștigat cu 30-29 (14-14) al doilea și ultimul meci de pregătire pentru europene, cu 6 zile înainte de meciul cu Ungaria de la Celje. Golurile României au fost înscrise de: Necula 5, Gogîrlă 5, Borș 3, Marin 3, Lupei 3, Stoica 2, Coman 2, Țîrle 2, Neacșu 1, Ion 1, Prescură 1, Darie 1, Dumitrașcu 1. Datele nu ne-au fost furnizate de FRH.

După înfrângerea de joi, antrenorul Horațiu Pașca a acordat un interviu site-ului FRH în care și-a cam criticat jucătoarele: ”un meci care cred eu că ne aduce cu picioarele pe pământ pentru că, pentru a câștiga trofee, e nevoie de foarte multă muncă”, ”sper ca fetele să fi conștientizat faptul că nu e suficient doar să te prezinți la sală ca să câștigi un meci, e nevoie de rigurozitate, de multă disciplină, de dăruire”. Și apropo de meciul de joi, polonezii au ținut să ne facă de râs, menționând că foarte ocupații organizatori federali n-au fost în stare să aducă un steag al Poloniei la sală. Săracii polonezi, ei n-au știut că joacă ”la secret”.

Să sperăm că strategia de a pregăti europenele cu o singură acțiune a lotului în acest an și cu numai două amicale cu Polonia va da roade, mai ales că totul s-a făcut în mare secret, deci există toate premisele ca echipa noastră să-și surprindă fatal adversarele. Le dorim mult succes !

Foto: Facebook FRH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *