Corona Brașov o ia de la capăt cu forțe proaspete

După un sezon 2020/2021 ratat, CSM Corona Brașov o ia de la capăt în această vară cu același obiectiv: promovarea în Liga Florilor. Antrenorul principal al echipei este Alin Bondar, numit încă dinaintea Barajului de promovare, acesta urmând fi ajutat de secundul Răzvan Udriștoiu (CSM București), precum și de Liviu Dumitru, anterior preparator fizic la SCM Râmnicu Vâlcea. De asemenea, Corona va avea un nou manager sportiv,  Mircea Cucuian, provenit de la U Cluj.

Echipa brașoveană le-a pierdut pe Alicia Gogîrlă, transferată la CSM București, Sorina Tîrcă, înregimentată de Rapid, și pe Andreea Bujor, care a plecat la HC Zalău. La capitolul sosiri, Corona le înregistrează pe Diana Diaconu (29 ani, portar de la CS Rapid București), Bianca Voica (19 ani, pivot de la CSM București) și Alexandra Dumitrașcu (19 ani extrema stângă de la CSM București).

Echipa de handbal senioare Corona Brașov este echipa fanion a Brașovului, iar locul ei este în Liga Florilor. Vom face tot ceea ce este necesar pentru ca brașovenii să se bucure de meciurile echipei lor favorite în prima ligă valorică a României. Obiectivul nostru este promovarea și sunt convins că vom aduce vești bune la finalul acestui sezon. Alin Bondar (antrenor Corona Brașov)

Foto: coronabrasov.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *